[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Χριστουγεννιάτικη αγορά στο... φουαγιέ!


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 25/11/2016._ Χριστουγεννιάτικη Αγορά τοπικών παραδοσιακών προϊόντων θα λειτουργήσει το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, στο φουαγιέ του Δημαρχείου.


Η αγορά θα λειτουργήσει κατά τις ώρες 11.00 έως 17.00, στο πλαίσιο του 6ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL, που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Στη διάρκεια της διήμερης διοργάνωσης, που υλοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά, επιχειρήσεις, σύλλογοι και παραγωγοί θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο κοινό και θα δώσουν τη δυνατότητα γευστικών δοκιμών στους επισκέπτες.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που στοχεύουν στην προώθηση της τοπικής γαστρονομίας, μεταξύ άλλων, η chef Στέλλα Σπανού, θα παρουσιάσει τη διαδικασία παρασκευής της χριστουγεννιάτικης κρεατόπιτας και τη χριστουγεννιάτικη εκδοχή της παραδοσιακής κολοκυθόπιτας Μακεδονίας. Η pastry chef και μέλος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης, Χριστίνα Κάκου, θα παρασκευάσει χειροποίητα κουλουράκια  στο workshop μαγειρικής που θα στηθεί στο χώρο.


Δηλώσεις συμμετοχής για επιχειρήσεις και παραγωγούς θα γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 9.00-15.00, στο τηλέφωνο 2313318215 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: foodfestival@thessaloniki.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]