ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 26/11/2016._  Στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, ο Άρης πέτυχε την πρώτη νίκη του και μάλιστα μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης». 


Με ένα γκολ του Καπνίδη στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, οι «κίτρινοι» επικράτησαν του Κισσαμικού στα Περιβόλια των Χανιών με 1-0.

Ο Άρης σαφώς και ήταν καλύτερος διατηρώντας τον έλεγχο της αναμέτρησης, ενώ από την άλλη ο Κισσαμικός, έδειχνε να μην μπορεί να βρει τον τρόπο να πλησιάσει στα καρέ του Σωκράτη Διούδη.

 «Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για μας. Πολύ σημαντικό για μας. Πετύχαμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Εχει δρόμο ακόμη. Χρειάζετα να έχουμε υπομονή να συνεχίσουμε την προσάθεια και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Είμαι σίγουρος και αισιόδοξος ότι θα είμαστε εκεί που πρέπει να είμαστε», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Αναστόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μπαξεβάνος, προπονητής του Κισσαμικού, δήλωσε: «Εμένα αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι ενώ υπήρχε διάθεση, δεν είχαμε καθαρό μυαλό και δεν ήμασταν καθόλου απειλητικοί μπροστά. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ με πολλές εμβόλιμες. Σημαντικό είναι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να πετύχουμε μία καλή εμφάνιση και ένα τρίποντο. Θεωρώ πως σεβαστήκαμε παραπάνω απ΄ότι έπρεπε τον Άρη».

Οι συνθέσεις

Κισσαμικός(Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παγώνης, Παντελάκης, Σταθάκης, Τσοντάκης, Γκούμας, Σίλβα, Μαρτίνεζ (65′ Σεληνιωτάκης), Θέος (65′ Μάλτσης), Μπούλα Κίκε, Μίλιτς (80′ Στάθης)


Άρης (Αναστόπουλος): Διούδης, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Παυλίδης (60′ Ρόβας), Νέτο, Αντρέου (46′ Καπνίδης), Ίλιτς (80′ Μπαργκάν), Τάτος, Μιλούνοβιτς.