ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 15/10/2016._ Ο Άρης παρουσιάστηκε μέτριος και ανέτοιμος στο 12ο φιλικό και αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πανθρακικό μπροστά στους φιλάθλους του. 


Χωρίς τον Ράφικ Τζεμπούρ, τον οποίο ο Νίκος Αναστόπουλος αποφάσισε να προφυλάξει, επειδή είχε επιβάρυνση από τις προπονήσεις, αλλά με τον Ματζίντ Μπουγκέρα να κάνει το ντεμπούτο του, ο Άρης προηγήθηκε με τον Ανδρέα Τάτο, αλλά ισοφαρίστηκε από τον Χαλκιαδάκη.

Ο Νίκος Καράμπελας αγωνίστηκε σε θέση στόπερ, ο Τζανακάκης έπαιξε στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά η αδυναμία του Άρη ήταν στην μεσοεπιθετική του γραμμή, όπου σκοράρει με δυσκολία. Ο Τάτος σκόραρε και είχε δοκάρι και ήταν ότι καλύτερο για τον Άρη επιθετικά.

Οι συνθέσεις:

Άρης: Διούδης (81′ Αναγνωστόπουλος), Τζανακάκης (64′ Ανάκογλου), Τσουμάνης, Καράμπελας, Ιντζίδης (46′ Μπουγκέρα), Ρόβας (60′ Παυλίδης), Αντρέου (60′ Νέτο), Ίλιτς, Καπνίδης (74’Βουτσιάς), Τάτος, Μιλούνοβιτς (46′ Μπαργκάν).

Πανθρακικός: Γκαραβέλης, Πολίμος, Μυρθιάνος, Πετρούσης, Μπουγαϊδης, Πλέγας (82′ Μήλιος), Γαβριηλίδης, Καρδάρης, Ηλιάδης, Χαλκιαδάκης (76΄Κουσίδης), Ρομπέρ.