ΑΘΗΝΑ, 23/10/2016._ Αυτοκτόνησε ο ΠΑΟΚ μέσα στο Καραϊσκάκης! Μπορούσε να φύγει με το διπλό από τον Πειραιά, αλλά έχασε τζάμπα και βερεσέ τρεις βαθμούς!
Ο Δικέφαλος βρήκε έναν κακό Ολυμπιακό, ιδιαίτερα αργό στην άμυνα και αυτό το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. Προηγήθηκε με τον Βαρέλα, αλλά λίγο αργότερα στάθηκε άτυχος, καθώς ο ίδιος παίκτης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Εκεί, όμως, που κρίθηκε το παιχνίδι, δεν ήταν στο αυτογκόλ του Βαρέλα.  Που, εξάλλου, ξεκίνησε από ΚΑΘΑΡΟ οφσάιντ του Ολυμπιακού. Ήταν στα τετ α τετ του Κάμπος... Τρεις φορές ο παίκτης του ΠΑΟΚ βρέθηκε φάτσα με τον Καπίνο. Και τις τρεις φορές έκανε κακό κοντρόλ και η μπάλα κύλησε άουτ, αντί για τα δίχτυα. Ήταν ο μοιραίος της αναμέτρησης. Ειδικά στη μία από τις προσπάθειες, βρίσκεται στον άξονα, φάτσα με τον Καπίνο που έχει βγει άστοχα, αλλά ο Κάμπος καταφέρνει να στείλει τη μπάλα άουτ!

Τα έκανε μαντάρα ο Αρετόπουλος!

Το παιχνίδι στιγματίστηκε από απίστευτες αυθαιρεσίες του Αρετόπουλου. Ο διαιτητής δεν διέκοψε το παιχνίδι, ως όφειλε, όταν τα καπνογόνα των φιλάθλων του Ολυμπιακού είχαν φέρει... ομίχλη στο Καραϊσκάκης. Με την έναρξη, με την ισοφάριση με το γκολ - οφσάιντ - αυτογκόλ, με την έναρξη του β μέρους, με το 2-1, το παιχνίδι διακόπηκε τέσσερις φορές! Συνολικά παίξαμε... 129 λεπτά! Λες και παίζαμε παράταση! Κι όμως, ο διαιτητής ανέχθηκε τα πάντα: Τα καπνογόνα, το υβριστικό πανό κατά του Κοντονή, τα ανθελληνικά συνθήματα... Έκανε τα πάντα για να τελειώσει το παιχνίδι με νικητή τον Ολυμπιακό και, φυσικά, θα επιβραβευθεί γι αυτήν την υπηρεσία που πρόσφερε... Σίγουρα θα συνεχίσει να διαιτητεύει.

Όπως δήλωσε ο Ίβιτς στο συνδρομητικό, ο ίδιος ο Αρετόπουλος του είχε πει ότι, αν ξαναπέσουν καπνογόνα, θα διακόψει οριστικά το παιχνίδι. "Όταν ξανάγινε, επειδή μου είχε πει ο διαιτητής πως θα διακόψει το παιχνίδι, πήρα την ομάδα κι έφυγα. Μετά ήρθε ο ίδιος να μου πει ότι, αν δεν βγούμε θα τιμωρηθούμε με... -10. Τι να πω", έλεγε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του. Επίσης, κατήγγειλε ότι δέχτηκε λεκτική επίθεση στη φυσούνα από παρατρεχάμενους του Ολυμπιακού. Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί ότι αυτά έγιναν μπροστά σε κάμερα!
'
Pre Games

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους, στο Καραϊσκάκης, σε ένα ντέρμπι που έρχεται σχετικά νωρίς στο πρωτάθλημα (αφού... οφείλουμε τρεις αγωνιστικές από την αρχή, όταν το πρωτάθλημα δεν ξεκινούσε για τους γνωστούς λόγους).


Τρεις νίκες και μια ισοπαλία έχει στις οκτώ τελευταίες του επισκέψεις στο στάδιο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ, αφού από το Ιανουάριο του 2010 σημείωσε δύο διαδοχικές νίκες για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και σε αυτές προσέθεσε και την λευκή ισοπαλία της σεζόν 2012-13. Το σερί συνεχίστηκε με τη νίκη στις 3 Δεκεμβρίου 2014 με 2-1 (45′ Φουστέρ – 43′ Αθανασιάδης , 49′ Περέιρα ).

Σε σχέση με το παιχνίδι της Πέμπτης, στο Μπακού, ο ΠΑΟΚ μπαίνει στο ματς με 21 ποδοσφαιριστές, αφού μετά το τέλος της προπόνησης οι Βελλίδης, Δεληγιαννίδης, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Κοροβέσης αναχώρησαν για Θεσσαλονίκη.

Η προσοχή του ιατρικού επιτελείου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι στραμμένη στον Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, από τη στιγμή που ο Ρέτσος είναι τραυματίας, και ο Πάουλος Μπέντο δεν θα ήθελε να προχωρήσει σε… αλχημείες για το αριστερό άκρο της άμυνας της ομάδας του.  Και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και χθες έκανε αποθεραπεία.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Καραϊσκάκης
Γκολ: 6' Βαρέλα / 25' Βαρέλα (αυτ.), 90+6' Μιλιβόγιεβιτς
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές:  Αλεξάνδρος Αρετόπουλος, Χρήστος Ακρίβος, Ηλίας Αλεξέας 4ος Διαιτητής: Ευάγγελος Κιοτζένης
Κίτρινες: 32' Κάνιας, 45+2' Ροντρίγκες  / 41' Βιάνα, 44' Μιλιβόγιεβιτς, 45+2' Ελιονούσι, 88' Μποτία
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός(Μπέντο): Καπίνο, Βιάνα(46' Ελαμπτελαουί), Ντα Κόστα, Μποτία, Φιγκέιρας, Μιλιβόγιεβιτς, Μάρτινς, Σεμπά, Φορτούνης, Ελιονούσι, Ιντέγε.
Στον πάγκο οι: Λεάλι, Μπουχαλάκης, Καρντόζο, Ντομίνγκες, Ελαμπτελαουί, Καμπιάσο, Μανθάτης.
ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Λέοβατς(81' Κρέσπο), Μαλεζάς, Βαρέλα, Μάτος, Τσίμιροτ, Κάνιας(46' Χαρίσης), Ροντρίγκες, Σακχόφ(74' Μπίσεσβαρ), Κάμπος, Αθανασιάδης.
Στον πάγκο οι: Μπρκιτς, Χαρίσης, Κρέσπο, Κουλούρης, Μυστακίδης, Κίτσιου, Μπίσεσβαρ.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό

Περιμένετε λίγο για να φορτώσει το live blogging. Στη συνέχεια, η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα.