Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗ*


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 20/10/2016._ Η πραγματικότητα στον αθλητισμό είναι σκληρή και αληθινή. Για παράδειγμα δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε το γεγονός πώς το βόλεϊ είναι το τρίτο σε δημοφιλία σπορ του πλανήτη μας.


Αυτό βέβαια δεν του αφαιρεί τίποτε απο την μοναδικότητα του και τις συγκινήσεις που προσφέρει σε υψηλό επίπεδο. Αδιαμφισβήτητος μάρτυρας σε αυτό, τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια που έδωσαν μια άλλη διάσταση στο σπόρ.

Επίσης, αν για παράδειγμα το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ του ΠΑΟΚ έφερναν έναν παίκτη της κλάσεως του Ντάντε, τότε σαφώς ο πανικός θα ήταν κατά πολύ μεγαλύτερος.

Όλα αυτά όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να μειώσουν την τεράστια επιτυχία του ΤΑΠ ΠΑΟΚ που έκανε την μεταγραφή του αιώνα φέρνοντας τον απόλυτο σταρ στο PAOK SPORTS ARENNA. Ποτέ στο παρελθόν δεν πάτησε το πόδι του σε Ελληνικό γήπεδο τέτοιος παίκτης. Αρχηγός της μεγάλης Βραζιλίας,  Χρυσός Ολυμπιονίκης, Παγκόσμιος Πρωταθλητής και άλλοι τόσοι τίτλοι τον συνοδεύουν ανάγοντας τον στον απόλυτο αθλητή του σπορ. Αυτόματα ο ΠΑΟΚ δυναμώνει οχι μόνο στο Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στο Ευρωπαϊκό, καθώς θέλει μια διάκριση στο τσάμπιονς Λιγκ.

Πάμε τώρα το πιο καυτό σημείο. Τα διαρκείας. Έχω αναφερθεί ουκ ολίγες φορές για το οτι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν αδικήσει το τμήμα από  τις παλιές εποχές, ασχέτως αν γέμισαν το ΠΑΛΑΤΑΚΙ δυο φορές σε τέσσερις ημέρες.

ΟΚ αλλά και ο ΑΣ  και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ, θέλουν να δουν τα διαρκείας να εκτοξεύονται. Πλέον το μπαλάκι περνάει σε αυτούς, δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Μιλάμε για μια ομάδα η οποία μπορεί να θεωρηθεί ως η καλύτερη όλων των εποχών για τον ΠΑΟΚ, καθώς σε αυτήν παίζουν αθλητές κλάσεως Γκόμεζ και Νταντε. Ένα γεμάτο paok sports arenna θα δώσει άλλο αέρα στο τμήμα αλλά και σε όλη την οικογένεια του συλλόγου Οι εικόνες από το γεμάτο γήπεδο θα κάνουν τον γύρο του κόσμου και θα αναγκάσουν ακόμη και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να δει με άλλο μάτι τον σύλλογο.

Ότι άλλο και να πούμε θα είναι κουραστικό και επαναλαμβανόμενο. Οι σύνδεσμοι, ο απλός κόσμος του συλλόγου πρέπει να σταθεί στο πλευρό της διοίκησης του ΤΑΠ και να στηρίξει τις προσπάθειες αυτές. Και στο διάταυτα, ας μην ξεχνάμε οτι μιλάμε για τον ΠΑΟΚ και τον λαό του, που αποτελεί σημείο αναφοράς σε όλο τον κόσμο. Ολοι μαζί, για μια ομάδα, όλοι διαρκείας, όλοι στο πλευρό της αρμάδας του Γιάννη Καλματζίδη.

Θα είναι δίκαιο  και για την διοίκηση του ΑΣ και για την διοίκηση του ΤΑΠ ενα γεμάτο Παλατακι.

Θα είναι το καλύτερο ευχαριστώ για αυτή την πραγματικά σπουδαία ομάδα.

ΥΓ1

Ας μην ξεχάσω να αναφερθώ και στην γυναικεία ομάδα βόλει του ΠΑΟΚ και την προσπάθεια που κάνει. Αξιοσημείωτη. Πολλά μπράβο

Γιάννης Χατζηιωαννίδης είναι δημοσιογράφος της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης.