ΟΑΣΘ: Έπεσε το χρήμα για τον Αύγουστο, κανονικά τα λεωφορείαΓια άλλη μία φορά, μείνανε στα λόγια... Ο Χ. Σπίρτζης άφησε, με πείσμα, για 12 μέρες τη Θεσσαλονίκη χωρίς λεωφορεία και, πλέον, πληρώνει κανονικά, ώστε να μην ξανάχουμε επίσχεση εργασίας και μείνουν 1.000.000 άνθρωποι χωρίς αστικά λεωφορεία.


Όπως έγινε γνωστό από εργαζόμενους και διοίκηση του ΟΑΣΘ, τα χρήματα που αντιστοιχούν στις αποδοχές Αυγούστου μπήκαν στους λογαριασμούς του προσωπικού του Οργανισμού. Έτσι, δεν υπάρχει λόγος για να γίνει νέα επίσχεση εργασίας, ή κάποια παρόμοια απεργιακή κινητοποίηση. Μάλιστα, ο πρόεδρος των εργαζομένων, Δ. Τσερμενίδης, δήλωσε πως θα εισηγηθεί να μην υπάρξουν κινητοποιήσεις, στην επόμενη γενική συνέλευση, που θα γίνει ως την Παρασκευή.

Την ίδια στιγμή, το υπουργείο δεν έχει παρουσιάσει ούτε γραμμή σχεδίου για τον "νέο ΟΑΣΘ". Όλα έμειναν σχέδια επί χάρτου και λόγια σε τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς... Η πόλη συνεχίζει να πορεύεται με τον παλιό γνωστό ΟΑΣΘ και τα λεωφορεία του που δεν κρατούν απέξω ούτε τα νερά της βροχής...

Ευτυχώς, βγήκε ήλιος!

Σχόλια