[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Η μουσική κατά... δικαστικής απόφασηςΜε έναν πρωτότυπο τρόπο εκφράζουν την αντίθεσή τους τα μέλη του Σωματείου Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης, σε απόφαση του Εφετείου, με την οποία καλούνται να καταβάλουν αποζημίωση 12.000 € σε φροντιστή για ηθική βλάβη.


Τα μέλη του ΣΜΕΘ είχαν πραγματοποιήσει σειρά κινητοποιήσεων, για την απόλυση καθηγητή από το συγκεκριμένο φροντιστήριο. Μάλιστα, είχαν προσφύγει στη δικαιοσύνη και πέτυχαν να επιβληθεί στον ιδιοκτήτη των φροντιστηρίων ποινή φυλάκισης επτά μηνών για σωρεία εργατικών παραβάσεων και μη καταβολή δεδουλευμένων, δίωξη από το ΙΚΑ για εισφοροδιαφυγή, καθώς και δίωξη από την εισαγγελία για παράνομη απόλυση. Το Εφετείο, όμως, του επιδίκασε αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Έτσι, σήμερα, Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο Θέατρο Κήπου (απέναντι από τη ΧΑΝΘ), το Σωματείο οργανώνει συναυλία με ώρα έναρξης 8:00 μ.μ, και είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Δημήτρης Ζερβουδάκης, Γιώργος Αετόπουλος, Νίκος Αναστασάκης,
Ευγένιος Δερμιτάσογλου, Κώστας Καρμπάς, Αντώνης Κουμανδράκης, Γιώργος Λίζος, Γιάννης Μίτσης, Αλέξανδρος Μπαρμπούτης και Μανώλης Παπαναργύρου.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]