Μια ολόκληρη οικογένεια συνελήφθη, στη Θεσσαλονίκη, επειδή διακινούσε ηρωίνη και χασίς...


Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης είχαν πληροφορίες για την «οικογενειακή επιχείρηση», που λειτουργούσε ως οργανωμένο κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών ουσιών. Παρακολούθησαν τα μέλη της και, χθες, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016, το πρωί, έκαναν έφοδο στο σπίτι τους.

Εκεί βρήκαν 13 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους πέντε κιλών και 830,9 γραμμαρίων (έντεκα από αυτά τα είχαν κρύψει στο... πλυντήριο, όπου είχαν κατασκευάσει ειδική κρύπτη), δέμα κάνναβης βάρους 95 γραμμαρίων, 5.995 ευρώ για τα οποία η αστυνομία πιστεύει ότι είναι εισπράξεις από εμπόριο ναρκωτικών, τρεις ζυγαριές ακριβείας και εννέα  κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.



Μάλιστα, είχαν τοποθετήσει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης γύρω από το σπίτι, για να ελέγχουν τις κινήσεις και να μη χρειάζονται... τσιλιαδόρο. Φαίνεται, πάντως, ότι το κλειστό κύκλωμα δεν τους βοήθησε ιδιαίτερα...

Συνελήφθησαν ως μέλη της σπείρας ο σύζυγος 22 χρόνων και η σύζυγος 20 ετών, ένας 18χρονος (αδερφός της 20χρονης) και μία 39χρονη (μητριά τους).

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα - για εμπορία ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του Νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.