Μιλώντας στο κινητό του τηλέφωνο ανέβηκε στο βήμα ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Δημήτρης Καβαδέλλας, κατά τη συζήτηση για το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.


Στην αίθουσα επικράτησε αναστάτωση και ακούστηκαν γέλια, ενώ τον κ. Καβαδέλλα χειροκρότησαν οι βουλευτές της Ν.Δ.

Ο β’ αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος κάλεσε τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων να προσέλθει στο βήμα και συνεχίσει αργότερα τη συνομιλία του. «Τελείωσε η συνομιλία; Τόσο γρήγορα; Ελάτε», είπε ο κ. Βαρεμένος.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957 ενώ όπως αναφέρει ο ίδιος κατάγεται από προσφυγική οικογένεια Βενιζελικών από τη Σμύρνη Μικράς Ασίας. Διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο κι έχει σπουδάσει στη Νάπολι και στο Μιλάνο.

Έχει αντιδικτατορικά ένσημα αφού συνελήφθη σε ηλικία 16 χρονών – σύμφωνα πάντοτε με τα λεγόμενά του – μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου.

Θεωρείται ως ένας από τους πλέον έμπιστους συνεργάτες του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη αφού βρίσκεται δίπλα του από το 1992.

Μάλιστα έχει τοποθετηθεί ως υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στις εκλογικές περιφέρειες της Α’ και Β’ Αθηνών αλλά και σε αυτήν της Άρτας ενώ ήταν έβδομος στο ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων για τις ευρωεκλογές του 2014.

O Δημήτρης Καβαδέλλας ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο ο Βασίλης Λεβέντης δημιούργησε στις αρχές της δεκαετίας του '90 το Κανάλι 67.

Ο βουλευτής της Ένωσης Κέντρων Δημήτρης Καβαδέλλας είχε δημιουργήσει ιδιαίτερο... ντόρο σχετικά με το σπορ αμάξι του -μια Porsche- που είχε φωτογραφίσει ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος παρκαρισμένη στη Βουλή... Τον δε Ιούλιο είχε πέσει θύμα επεισοδίου όταν, όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, δυο νεαροί που διασκέδαζαν κάνοντας θόρυβο απέναντι από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο, αμόλησαν δύο σκυλιά εναντίον τους και το ένα τον δάγκωσε...

Δείτε το βίντεο από την έναρξη της ομιλίας του στη Βουλή: