Το τσιπ προστασίας  Torsion Nanotechnology είναι μια επιστημονική καινοτομία – εφεύρεση και έχει σχεδιαστεί για να εξαλείψει τις βιολογικές επιδράσεις της ραδιενέργειας. 


Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπουν συσκευές όπως τα κινητά τηλέφωνα, Bluetooth, tablet, υπολογιστές, laptop, τηλεοράσεις, φούρνοι μικροκυμάτων κ.α. έχουν συσχετιστεί  με προβλήματα στρες και πολύ σοβαρές ασθένειες.  

Η Torsion Nanotechnology ανέπτυξε το μόνο Προστατευτικό Τσιπ στον κόσμο που εξαλείφει τις αρνητικές συνέπειες της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας κατά 99%, μετατρέποντας την αρνητική και βλαβερή ακτινοβολία σε θετική και ωφέλιμη για τον άνθρωπο. Το τσιπ αποτελείται από κρυστάλλους, χώμα και φυσικά υλικά.

Το Torsion Nanotechnology Chip είναι μία εφεύρεση και έχει κατοχυρωθεί στην Παγκόσμια Τράπεζα Εφευρέσεων στην Ζυρίχη με τον αριθμό: PCT/MD2011/000003.

Η αποτελεσματικότητα του Torsion Nanotechnology Chip επαληθεύεται από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και τον καθηγητή Jurij Grigoriev, στο πλαίσιο του προγράμματος: Ηλεκτρονικός Τομέας και Ανθρώπινη Υγεία. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώθηκαν στο Ινστιτούτο Επιστημονικής Έρευνας Υγείας Μητέρας και Παιδιού.

Τα προϊόντα και οι συσκευές μας έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί σε ιατρικά κέντρα εξοπλισμένα με συσκευές και όργανα όπως: ARM-PERESVET, BIOTEST, IMEDIS, κ.α.

Τα Προϊόντα Torsion 



Torsion Nanotechnology Chip για Κινητά τηλέφωνα 

Το προστατευτικό chip τοποθετείται εύκολα στο πίσω μέρος του τηλεφώνου. 

Σύμφωνα με τις έρευνες το προστατευτικό chip Torsion ουδετεροποιεί το 99% των βλαβερών επιδράσεων της ραδιενεργού ακτινοβολίας από κινητά, tablet, wifi και ασύρματα. Η αποτελεσματικότητα του chip Torsion επιβεβαιώθηκε από ανεξάρτητη έρευνα του WHO (World Health Organisation – Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) και το Ανώτατο Συμβούλιο Περιβάλλοντος της Δούμας της Ρωσίας συνέστησε να χρησιμοποιηθεί το τσιπ προστασίας στο Πρόγραμμα Βιομηχανίας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας: «Προστασία και ενίσχυση της Υγείας 2003-2010». 

Επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν ότι η ακτινοβολία που εκπέμπουν τα κινητά τηλέφωνα, ακόμα και σε κατάσταση αναμονής, μειώνει την αποτελεσματικότητα και την προσοχή του χρήστη, επηρεάζει την διάθεση και την υγεία του, προκαλώντας κούραση και πονοκεφάλους.

Torsion Nanotechnology Chip για Υπολογιστές

Torsion Nanotechnology Chip για Φούρνους μικροκυμάτων 

Torsion Nanotechnology Chip για Τηλεόρασεις

Τα chips Torsion τοποθετούνται σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές, εκμηδενίζουν την παθητική έκθεση στην ακτινοβολία βελτιώνοντας αποτελεσματικά την υγεία.

Η προστατευτική μας συσκευή όχι μόνο εξαλείφει τα αρνητικά αποτελέσματα της ακτινοβολίας αλλά παράλληλα λειτουργεί σαν καταλύτης, συσσωρεύοντας και εκπέμποντας κύματα πανομοιότυπα με εκείνα που παράγει ένα υγιές ανθρώπινο κύτταρο. 

Μέχρι σήμερα, πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχουν συσκευές όπως το Torsion με ανάλογα χαρακτηριστικά και αποτελέσματα! 

Τα προϊόντα Torsion Nanotechnology μπορείτε να προμηθευτείτε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.torsion.gr