[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Εργαζόμενος στο hot spot Νέας Καβάλας με ηπατίτιδα στο νοσοκομείοΤρία νέα κρούσματα ηπατίτιδας Α διαγνώστηκαν σε δυο πρόσφυγες κι έναν εργαζόμενο, από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών της Νέας Καβαλάς Κιλκίς. Ο εργαζόμενος κι ο ένας πρόσφυγας πήραν, χθες, εξιτήριο.


Οι δυο πρόσφυγες κι ο εργαζόμενος στο κέντρο, εισήχθησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς. Ένα μικρό προσφυγόπουλο νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου. Δυο νοσηλεύθηκαν στην παιδιατρική και παθολογική κλινική αντίστοιχα όπου και πήραν εξιτήριο χθες.

Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Κιλκίς, δια του προέδρου τους, Βασ. Τριανταφυλλίδη, ζητούν αν μάθουν αν εμβολιάστηκαν εγκαίρως και υποχρεωτικά όλα τα τα υγιή παιδιά  άνω του ενός έτους προσφύγων και μεταναστών της Νέας Καβαλάς και του Χέρσου και επιλεκτικά οι ενήλικες που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου, όπως προβλέπει η ελληνική νομοθεσία. Επισημαίνουν ότι τον Ιούνιο ο αριθμός των δηλωθέντων κρουσμάτων ηπατίτιδας Α στο γενικό πληθυσμό ήταν 15, ενώ από τον Αύγουστο και μέχρι σήμερα σημειώθηκαν 15 κρούσματα ηπατίτιδας Α σε ένα  καταυλισμό 2000 ατόμων.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]