Ισόπαλος αναδείχθηκε σε φιλική αναμέτρηση με τη Βέροια στην ομώνυμη πόλη ο ΠΑΟΚ με σκορ 2-2. Ο «Δικέφαλος» ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο όπου και προηγήθηκε με 0-2 αλλά στο δεύτερο η «Βασίλισσα» ανέβασε την απόδοσή της και ισοφάρισε.


Μάλιστα, δεν έλειψε και η ένταση: Μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο Κάνιας με τον Μαραγκό πήγαν να έρθουν στα χέρια και χρειάστηκε να μπουν στη μέση οι συμπαίκτες τους για να τους χωρίσουν και να αποφευχθούν τα χειρότερα…

Το παιχνίδι ήταν μια , πρώτης τάξης, ευκαιρία για τον Ίβιτς, να τσεκάρει παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί ως τώρα, αλλά και κάποιους που φαίνονται ντεφορμέ. Χαρακτηριστική η δήλωση του Ίβιτς μετά το παιχνίδι: «Ένα από τα πολλά φιλικά παιχνίδια που δώσαμε φέτος. Ήμασταν αρκετά καλοί στο πρώτο ημίχρονο, χαλαρώσαμε όμως στο δεύτερο. Οι παίκτες κάνανε μια προσπάθεια. Για μένα ήταν μια ευκαιρία να πάρουν χρόνο που δεν είχαν πάρει μέχρι τώρα», τόνισε.

Ο προπονητής του Δικεφάλου έκανε δοκιμές στο 4-4-2. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Θα χρησιμοποιήσουμε και στο μέλλον το 4-4-2. Εξαρτάτε και από τους παίκτες που έχεις. Για πρώτη φορά είμαι ικανοποιημένος αλλά θα το δουλέψουμε ».

Στο πρώτο ημίχρονο ο Βλάνταν Ίβιτς παρέταξε με ένα 4-4-2 την ομάδα του και με πολύ επιθετικούς προσανατολισμούς, με τον Μπίσεσβαρ και τον Κάμπος αριστερά και δεξιά στα χαφ και Περέιρα – Κλάους δίδυμο στην επίθεση. το 0-1 έγινε με πολύ όμορφο επιθετικό transition με Κάνιας – Κλάους και Περέιρα να παίζουν με μια επαφή κι ο τελευταίος να βγάζει τον Κάμπος μόνο με τον Λόπεθ με τον Αγκολέζο να μη χάνει την ευκαιρία στο 26'. Ο Κάμπος  εκτός του γκολ πρόσφερε και μια ασιστ με όμορφη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και τον Κλάους αυτή τη φορά να κάνει το 0-2 με κεφαλιά στο 32′. 

Το φιλικό της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ το παρακολούθησε και ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο μεγαλομέτοχος του Άρη ήταν και πάλι στο γήπεδο της Βέροιας και από τα επίσημα, πίσω από τους γιους του Ιβάν Σαββίδη, είδε το παιχνίδι, μαζί με τον μάνατζερ, Βαγγέλη Αγγελή.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Βέροια (Αλέκος Βοσνιάδης): Λόπεθ, Χαροντάκης, Μαλόν (81’ Ασίγκμπα), Σισοκό (40’ Μελίσσης), Μαραγκός, Μπαλάφας (46’ Παπαστεργιανός), Παπαδόπουλος (81’ Λινάρδος), Σαρπόνγκ (60’ Μίλιεβιτς), Άρσε (46’ Σισίνιο), Κάλβο (73’ Μαυριάς), Καπετάνος (60’ Βίτι).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρας, Μάτος (46’ Λέοβατς), Μπίσεσβαρ (76’ Δημητριάδης), Κάνιας, Πέλκας (76’ Τζοβάρας), Περέιρα (62’ Κοροβέσης), Τζάλμα Κάμπος (76’ Δεληγιαννίδης), Αθανασιάδης.