«Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι, απλώς, ενωμένη, είναι… μπετόν αρμέ»! Αυτό υπογράμμισε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης, μιλώντας σήμερα, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης, FM100.


Στην ερώτηση για το πώς κρίνει την εμφάνιση του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην 81η ΔΕΘ, ο κ. Καλαφάτης απάντησε:

«Θεωρώ ότι ήταν εξαιρετικός: Στοχευμένος, πολύ συγκεκριμένος, προσγειωμένος. Παρουσίασε ένα 100% διαφορετικό σχέδιο από αυτό το οποίο, τελικά, εκπονεί ο ΣΥΡΙΖΑ (αφού αυτό το σχέδιο που υποστήριξε πριν τις εκλογές το... ξέχασε). Πλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ, με το πρόγραμμά του κατακρεουργεί τον κοινωνικό ιστό και προκαλεί ορυμαγδό στις εργασιακές σχέσεις.

Αντίθετα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με τις προτάσεις που αφορούν στο απλό δίπτυχο μείωση φορολογικών συντελεστών - δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας που να προέρχονται από την κοινωνική οικονομία της αγοράς, προτάσεις κοστολογημένες, αποκλείοντας ξεκάθαρα το ζήτημα των απολύσεων στο δημόσιο τομέα, δείχνει πως βρίσκεται από την άλλη πλευρά του λόφου, από την καιροσκοπική πολιτική της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».