[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΕΚΘ: Να διασφαλισθούν οι θέσεις εργασίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης


Να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τώρα που θα κλείσουν κάποια από αυτά επειδή δεν αδειοδοτήθηκαν, ζητά το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.


«Σε μια χώρα, πρωταθλήτρια Πανευρωπαϊκά στην ανεργία, δεν χωράνε νέες στρατιές ανέργων και μάλιστα σ' έναν εργασιακό κλάδο που συρρικνώνεται συνεχώς και που οι ευκαιρίες για εργασία μοιάζουν με χαμένη πολυτέλεια περασμένων ετών», τονίζεται, χαρακτηριστικά, στην ανακοίνωση του ΕΚΘ.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης δηλώνει «στο πλευρό των εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης» και ζητάει από την Κυβέρνηση «που προκλητικά αδιαφόρησε πριν τη δημοπρασία για το μέλλον των εργαζομένων, να προχωρήσει έστω τώρα στη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους, μέσα και από τους σταθμούς που αδειοδοτήθηκαν. Η Κυβέρνηση πρέπει να δεσμευθεί έμπρακτα για το μέλλον αυτών των εργαζομένων  και να βάλει τέλος στην αβεβαιότητα που βιώνουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους τις τελευταίες εβδομάδες», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.


Επίσης, γίνεται νύξη για τη σκοπιμότητα επιλογής μόνον τεσσάρων τηλεοπτικών σταθμών, καθώς τονίζεται πως «ακόμα πειστική απάντηση δεν υπήρξε από την πλευρά της Κυβέρνησης, αναφορικά με την απόφαση της να δώσει άδειες και να επιτρέψει την εκπομπή μόνο 4 τηλεοπτικών σταθμών».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]