[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Σταυρούπολη: Ξηλώθηκε παράπηγμα από αμίαντο που βρισκόταν δίπλα σε σχολείοΟριστική λύση δόθηκε σε ένα χρόνιο πρόβλημα που απασχολούσε τη μαθητική κοινότητα του 6ου δημοτικού σχολείου Σταυρούπολης, του 6ου νηπιαγωγείου Σταυρούπολης, αλλά και τους κατοίκους της γύρω περιοχής, με την αποξήλωση παραπήγματος από αμίαντο.


Απομακρύνθηκε ο επικίνδυνος αμίαντος, καθαρίστηκε το υπέδαφος και μεταφέρθηκε στο χώρο νέο χώμα, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν και οι σχετικές φυτεύσεις για να αποδοθεί ένας ολοκληρωμένος χώρος πρασίνου στη γειτονιά. 

Το σημείο βρίσκεται στο πάρκο της οδού Μπουμπουλίνας απέναντι από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης. Μάλιστα, το συγκεκριμένο πάρκο είχε υιοθετηθεί πριν από περίπου ένα χρόνο από τους μαθητές του σχολείου, αναδεικνύοντας περισσότερο το πρόβλημα της γειτονιάς τους.  

Το έργο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ενώ τις εργασίες επιτήρησαν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας, Δημήτριος Αθάνατος, Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας, Κωνσταντίνος Πάντσης και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ανακύκλωσης & Πρασίνου Σάκης Λαζαρίδης. Όπως δήλωσαν, «μετά και από  την παρότρυνση των μαθητών, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα λιγότερο από το να δώσουμε οριστική λύση για όλη τη γειτονιά, προσπερνώντας τις δυσκολίες που προέκυψαν από τη σχετική νομοθεσία και γραφειοκρατία».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]