Από εκεί που βλέπαμε τις εφημερίδες της Θεσσαλονίκης να σβήνουν, αίφνης μας προέκυψε... εκδοτικός οργασμός!


Το χορό άνοιξε η εφημερίδα Thessnews, την οποία συνεκδίδουν οι επιχειρηματίες που λειτουργούν τα Ράδιο Θεσσαλονίκη και Αρένα Σπορ. Στην εφημερίδα εργάζονται οι -ήδη- εργαζόμενοι στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Θεσσαλονίκη και Αρένα, αλλά και κάποιοι από τους εργαζόμενους στην αθλητική εφημερίδα Αρένα. Επικεφαλής είναι οι Στέφανος Διαμαντόπουλος και Νίκος Πετρουλάκης.

Ακολούθησε μια περιοδική έκδοση του site North Press, με επικεφαλής τους Κώστα Γουσίδη και Τραϊανό Χατζηδημητρίου. Η πρώτη έκδοση αφορούσε την ΔΕΘ και υπήρχε η υπόσχεση νέων εκδόσεων. Η καθημερινή ενασχόληση του Τραϊανού Χατζηδημητρίου με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης, όμως, ίσως καθυστερήσει την επόμενη περιοδική έκδοση.

Τώρα μια νέα εφημερίδα έρχεται να προστεθεί στις ήδη κυκλοφορούσες (Μακεδονία, Θεσσαλονίκη, Τύπος Θεσσαλονίκης, Thessnews και το free press έντυπο Karfitsa): Είναι η εβδομαδιαία εφημερίδα "Ανατροπή", την οποία θα εκδώσει ο Τηλεοπτικός Όμιλος της Euro Τηλεόρασης. Οι πληροφορίες θέλουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα να αρχίζουν τα δοκιμαστικά.