[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδωνΟικονομικού ύφους τα σημερινά πρωτοσέλιδα. Κάποια εκφράζουν ευσεβείς πόθους...


Αναλυτικά:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Κάλυψη στον Αντρίκο για το Τ.Τ.»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «ουδέποτε ελέγχθηκε η «περίεργη» ελβετική εταιρία του αδελφού του Γ. Παπανδρέου. Η Institute for Climate and Energy Security με έδρα στην ίδια διεύθυνση με αυτήν που ίδρυσε η σύζυγος του Γριβέα, και τον ίδιο εκπρόσωπο ( τον δικηγόρο Marc Hasler). Τα σκοτεινά σημεία για τα χαμένα εκατομμύρια».

ΕΘΝΟΣ: «Τριπλή ανατροπή στο Ασφαλιστικό»
Η εφημερίδα σημειώνει: «με νέο μηχανισμό η εξαγορά πλασματικών ετών ασφάλισης. Ποιοι μικροεπιχειρηματίες μένουν εκτός ΟΓΑ. Ποιοι χάνουν τις εκπτώσεις στις εισφορές υγείας. Με νομοσχέδιο στη Βουλή κλείνουν τα προαπαιτούμενα του υπ. Εργασίας».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Συνέντευξη σεισμός με τον Αρτέμη Σώρρα
Η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του Αρτέμη Σώρρα, στην οποία αυτός υποστηρίζει: «Ο μόνος τρόπος για να μπορέσουν οι Έλληνες να βγουν από την κρίση που σήμερα μαστίζει τη χώρα μας -και η οποία δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά και κοινωνική-πολιτική-πολιτιστική- είναι να καταλάβουν το τοξικό περιβάλλον όπου διαβιώνουν, να καταλάβουν τον πλούτο, τα δίκαια και δικαιώματα που έχουν ως κυρίαρχοι Έλληνες πολίτες και να ενωθούν επειδή μόνο έτσι θα γίνουν δικά τους! Να σπάσουν τον ασφυκτικό κλοιό του χρέους, εκτρέποντας την πατρίδα μας από την καταστροφική τροχιά που έχει και να μπει σε μια τροχιά πραγματικής ανάπτυξης...»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Τα νέα όρια για σύνταξη»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «ποιοι προλαβαίνουν την έξοδο πριν από τα 67 και ποιοι δικαιούνται μειωμένη πριν από τα 62. Τι ισχύει για παλαιούς και νέους ασφαλισμένους σε Δημόσιο, ΙΚΑ, ΔΕΚΟ, τράπεζες και ΟΑΕΕ.».

ΕΣΤΙΑ: «Το προσφυγικό «διχοτομεί» την ΕΕ»
Η εφημερίδα τονίζει ότι: «κοινό τόπο αποτελεί η παραδοχή ότι το ζήτημα της δημοσιονομικής πειθαρχίας, αλλά και το αξίωμα του αντιπληθωριστικού ευρώ, έχει φέρει σε κίνδυνο διαλύσεως την Ευρωζώνη».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Διάσωση με αστερίσκους»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «οι εταιρείες στις οποίες οφείλονται πάνω από 700 εκατ. ευρώ καλούνται να συναινέσουν σε «κούρεμα» των απαιτήσεών τους κατά 50% και να διαγράψουν πάνω από 350 εκατ. ευρώ. Το σχέδιο συμφωνίας θα κριθεί στο δικαστήριο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου».

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Στο δημόσιο από την πίσω πόρτα 3.000 συμβασιούχοι
«Την πόρτα για τη μονιμοποίηση χιλιάδων συμβασιούχων έργου και ορισμένου χρόνου ανοίγει το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών για τους ΟΤΑ, το οποίο θα βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση μέχρι και σήμερα. Η ρύθμιση αφορά περί τους 3.000 συμβασιούχους πανελλαδικά, οι οποίοι κέρδισαν στα δικαστήρια τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου, υποστηρίζοντας ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες», τονίζει η εφημερίδα.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ:  Τον μπλέκουν με τον βασιλιά των τσοντοκάναλων
Η εφημερίδα γράφει για νέα κομπίνα γνωστού τηλεπαραγωγού, με υποτιθέμενες κάρτες υγείας.

ΤΑ ΝΕΑ: «Πάρτε τώρα πίσω τους πρόσφυγες»
Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «σε νέο κλοιό πιέσεων από το Βερολίνο βρίσκεται η Αθήνα για το Προσφυγικό καθώς τόσο η Μέρκελ όσο και υπουργοί της εκπέμπουν από αυστηρά μηνύματα έως ευθείες απειλές για το θέμα».

ESPRESSO: Ποιον κρύβουν στην τραγωδία της Αίγινας
Όπως υπογραμμίζει η εφημερίδα «το όργιο φημών για πρόσωπα που εξαφανίστηκαν άρον-άρον από το ταχύπλοο (ώστε να μην αποκαλυφθούν ποτέ τα ονόματά τους), αμέσως μόλις κόπηκε στα δύο η τουριστική λάντζα, οι μαρτυρίες-φωτιά για το νεαρό ζευγάρι και την 35χρονη μελαχρινή, και το μυστήριο με τα δακτυλικά αποτυπώματα στο σκάφος-πύραυλο πυκνώνουν το «σκοτάδι» στο θρίλερ της Αίγινας».

FREDDO: Τυφλώθηκε με ποτά μπόμπες
Η εφημερίδα αναφέρεται στην περίπτωση αλλοδαπής τουρίστριας στη Ζάκυνθο, που έχασε την όρασή της μετά από κατανάλωση αλκοόλ.

KONTRA NEWS: «Να εξοφλήσουν οι καναλάρχες τα παλιά τους χρέη πριν πάρουν τις νέες άδειες»
Η εφημερίδα γράφει ότι «η διασφάλιση των συμφερόντων του δημοσίου και των τραπεζών πρέπει να είναι άμεση προτεραιότητα για την κυβέρνηση και αυτό θα πρέπει να το καταστήσει σαφές στους νέους καναλάρχες που θα έχουν σήμερα την πρώτη τους συνάντηση στο Μαξίμου με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά».

STAR PRESS: Η λεσβία σύζυγος και η κοκαΐνη
Η εφημερίδα γράφει για πρώην σύζυγο επιχειρηματία, που έφυγε στη Φολέγανδρο με την ερωμένη της κι εκεί συνελήφθη για χρήση ναρκωτικών...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Γρίφος η διαχείριση των «κόκκινων» δανείων»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «περισσότερα από 60 εμπόδια νομικής, φορολογικής και διοικητικής φύσεως, για την αποτελεσματική διαχείριση των «κόκκινων» δανείων, εντοπίζει το ΤΧΣ, σε ειδική έκθεσή του».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]