Άνετα πήρε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς ο ΠΑΟΚ, παρά το ότι το σκορ δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Αν σκεφτεί κανείς ότι διαμορφώθηκε στο 90+1 από λάθος των παικτών του Δικεφάλου, καταλαβαίνει κανείς τι συνέβη απόψε στην Τούμπα.


Ο ΠΑΟΚ μπήκε φορτσάτος στο παιχνίδι, ήθελε να προηγηθεί γρήγορα και να πάρει ασφαλή διαφορά κι αυτό κατάφερε στο α μέρος: Προηγήθηκε μόλις στο 2' με τον Μπίσεσβαρ, έκανε το 2-0 με τον Ροντρίγκες στο 27' κι έχασε πολλές ευκαιρίες. Μάλιστα, λίγο πριν τη λήξη του α μέρους, είχε και δοκάρι με τον Αναστασιάδη.

Στο β μέρος ο ΠΑΟΚ προσπάθησε πρώτα να διαχειριστεί το αποτέλεσμα, καθώς την Πέμπτη παίζει για το Europa League με την Φιορεντίνα. Έχασε πάλι ευκαιρίες και είχε κι άλλο δοκάρι, στο 82' με τον Περέιρα. 

Κι ενώ ο Παναιτωλικός δεν είχε δείξει το παραμικρό, προς το τέλος, έκανε δυο σουτ και ένα γκολ! Από λάθος του Βαρέλα, που, χωρίς να πιέζεται έδωσε υπέροχη... πάσα στον Ουάντα, ο τελευταίος έγραψε το τελικό 2-1.

Πάντως, ούτε και σε εκείνο το χρονικό σημείο δεν... ίδρωσε αυτί στην τούμπα. Οι δύο ομάδες είχαν πολύ μεγάλη διαφορά δυναμικότητας κι ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη που δικαιούνταν...

Pre Game

Πρεμιέρα με το δεξί θέλει ο ΠΑΟΚ, ειδικά καθώς ο πρώτος αγώνας γίνεται στην Τούμπα, με αντίπαλο σαφώς ασθενέστερο.

Αν εξαιρέσουμε την περίπτωση Κϊτσιου, που διαγνώστηκε με ίωση χθες, ο Ίβιτς έχει πρόβλημα ποιον να... βάλει μέσα: Για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό, εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Λέοβατς, αλλά και κάποιοι που μπορεί να υπολογίζονταν ακόμη και για την ενδεκάδα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Χαρίση, που έμεινε εκτός αποστολής, κάτι που συμβαίνει με τον Μαλεζά.

Eκτός είναι και ο ανέτοιμος Τιάμ, καθώς και οι Κοροβέσης, Βελλίδης, Πούγγουρας, που δεν είναι στις πρώτες επιλογές.

Η απουσία Τζιόλη, Χατζηισαία και Σκόνδρα είναι φυσιολογική, καθώς και οι τρεις δεν υπολογίζονται και προπονούνται σε άλλο γκρουπ.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους: Πλην των τραυματιών Παπάζογλου και Παπουτσογιαννόπουλου ο Γιάννης Μαντζουράκης θα έχει στην διάθεση του είκοσι παίκτες, για το πρώτο ματς της σεζόν με τον Δικέφαλο στην Τούμπα.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γκολ:  2' Μπίσεσβαρ, 27' Ροντρίγκες / 90+1' Ουάντα
Δοκάρια: 45+1 Αθανασιάδης, 81'  Περέιρα / 

Διαιτητής:Ευάγγελος Κιοτζένης, Βοηθοί: Ιωάννης Σίπκας, Αντώνιος Δίπλαρης 4ος Διαιτητής: Χρήστος Γκράνας
Κίτρινες: 90+3 Κάνιας / 80' Μουνιός

Οι ενδεκάδες:
ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Κρέσπο, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Μάτος, Τσίμιροτ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ροντρίγκεζ, Αθανασιάδης .
Στον πάγκο οι: Μπρίκιτς, Περέιρα, Γιαννούλης, Κουλούρης, Μυστακίδης, Σακχοφ, Πέλκας.
Παναιτωλικός(Μαντζουράκης): Κυριακίδης Τσοκάνης, Κούσας, Χαντάκιας, Μύγας, Μάκος, Πάουλο, Βαρντα, Φερέιρα, Τομαν, Μαρκοφσκι.
Στον πάγκο οι: Κριστιάνο, Φαμπιαν, Λεντέσμα, Κουτρουμάνος, Ροντρίγκες, Ρόκα

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό:


(παρακαλούμε περιμένετε για τη φόρτωση - η σελίδα φορτώνει αυτόματα):