[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Δεν θα κλείσει το κέντρο της Θεσσαλονίκης για τα ΙΧ


Ανοικτό θα παραμείνει το Ιστορικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης για τα Ι.Χ. επιβατηγά αυτοκίνητα την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016, καθώς ο δήμος ανέστειλε τη σχετική δράση που είχε αποφασίσει, για την Εβδομάδα Βιώσιμης Κινητικότητας.


Ο λόγος είναι ότι η εμπορική και οικονομική ζωή του κέντρου βρίσκεται, αυτήν τη στιγμή, στα τάρταρα, λόγω της συνεχιζόμενης επίσχεσης εργασίας των εργαζόμενων στον ΟΑΣΘ.

Η σχετική ανακοίνωση του δήμου έχει ως εξής:

"Λόγω των προβλημάτων στην κίνηση των οχημάτων και στη μετακίνηση των Θεσσαλονικέων που προκλήθηκαν από τη συνεχιζόμενη για τέταρτη ημέρα επίσχεση εργασίας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, ματαιώνεται η πεζοδρόμηση του ιστορικού κέντρου που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016, στο πλαίσιο της παγκόσμιας Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο και της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Κινητικότητας. 

Μολονότι ενδέχεται η επίσχεση εργασίας να ανασταλεί και τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ να λειτουργήσουν ξανά κανονικά έως την ερχόμενη Πέμπτη, ο εκνευρισμός και η δυσφορία των Θεσσαλονικέων σε ό,τι αφορά τη μετακίνησή τους δεν επιτρέπουν το μέτρο της συμβολικής πεζοδρόμησης του ιστορικού κέντρου τους πόλης".

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]