[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Ιατρείο Διαβήτη – Διαβητικού Ποδιού στο Ιατρικό ΔιαβαλκανικόΙατρείο Διαβήτη και Διαβητικού Ποδιού, θα λειτουργεί από την προσεχή Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στα Εξωτερικά Ιατρεία του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης. 


Η λειτουργία εξειδικευμένου Ιατρείου, κρίθηκε αναγκαία λόγω της διαρκώς αυξανόμενης προσέλευσης ασθενών με διαβήτη στα Εξωτερικά Ιατρεία του Παθολογικού Τμήματος, σε συνδυασμό με τα άριστα μέχρι σήμερα αποτελέσματα αντιμετώπισης του νοσήματος και την αποφυγή ακρωτηριασμών.

Σημειώνεται ότι, ο σακχαρώδης διαβήτης αφορά στο 6-8% του γενικού πληθυσμού στην Ελλάδα. Αποτελεί την πρώτη αιτία τύφλωσης, νεφρικής ανεπάρκειας και ακρωτηριασμών. Η ανάπτυξη έλκους στο διαβητικό πόδι, δεν αποτελεί μία σπάνια επιπλοκή, αλλά ένα σοβαρό πρόβλημα για το 20% περίπου των διαβητικών, οι οποίοι έχουν ανάγκη από επείγουσα και εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα.  

Το Ιατρείο Διαβήτη – Διαβητικού ποδιού, λειτουργεί καθημερινά κατά τις ώρες 9.00 -13.00 με υπεύθυνους τους Παθολόγους – Διαβητολόγους Μαριάνθη Αρχανιωτάκη και Δημήτριο Μπαλτζή. Για ραντεβού, στα τηλέφωνα 2310 400 464 & 463.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]