[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ποιες συναυλίες θα γίνουν στο πλαίσιο της ΔΕΘΣειρά συναυλιών θα δοθεί, εφέτος, στο πλαίσιο της 81ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιείται από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου.


Ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής -αλλά, κυρίως, του... Lifestyle- θα «πρωταγωνιστήσουν» στα Music Events Live, κάθε βράδυ, στις 9:30, στη μεγάλη σκηνή κάτω από το Τόξο της ΔΕΘ.

Την αρχή θα κάνουν, στις 10 Σεπτεμβρίου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ενώ τη «σκυτάλη» παίρνουν στις 11 του μηνός η Δέσποινα Βανδή και οι Μέλισσες.

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, τραγουδούν ο Στέλιος Ρόκκος και η Μαλού και την επόμενη ημέρα οι Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας των αδελφών Τσαχουρίδη θα διεκδικηθεί μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, καθώς επιδίωξη είναι να σχηματιστεί ο μεγαλύτερος σε μήκος και σε αριθμό συμμετεχόντων ποντιακός χορός «Ομάλ».

Στις 14 Σεπτεμβρίου, ο Σταύρος Κουγιουμτζής συναντά τον Βασίλη Τσιτσάνη μέσα από το μπουζούκι του Θανάση Πολυκανδριώτη, που δένει με τις φωνές του Κώστα Μακεδόνα, της Κατερίνας Κόρου και της Αιμιλίας Κουγιουμτζή.

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, στη σκηνή της ΔΕΘ θα ανέβει ο Γιάννης Πλούταρχος, ενώ θα έχουν προηγηθεί οι Kings, και την Παρασκευή θα ακολουθήσει η Πέγκυ Ζήνα.

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, θα πάρουν σειρά ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Κώστας Μαρτάκης και η Demy με τον Βαγγέλη Κακουριώτη και τους Panik Live να ανοίγουν το πρόγραμμα, ενώ την αυλαία των μουσικών συναυλιών της 81ης ΔΕΘ θα ρίξει η Πάολα, με τους Rec.

Τις συναυλίες μπορούν να τις παρακολουθήσει το κοινό με το εισιτήριο της 81ης ΔΕΘ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]