Χωρίς νικητή και σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα, ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πλατανιά, στους «Ζωσιμάδες». 


Η ομάδα των Χανίων γνώρισε την πρώτη βαθμολογική απώλεια στη φετινή Λίγκα, διατήρησε όμως το αήττητο φτάνοντας τους επτά βαθμούς, ενώ ο «Άγιαξ της Ηπείρου», που τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Λίλα στοι 89΄, έχει τέσσερις.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο, με μόνο μία ευκαιρία για κάθε ομάδα. Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι ανέβηκαν για περίπου 15', έχασαν ευκαιρίες και μαζί το ηθικό τους Έτσι, ήταν ο Πλατανιάς που έφθασε πιο κοντά στο γκολ, ειδικά στο τέλος, χωρίς να τα καταφέρει.

H ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Ζωσιμάδν
Γκολ:
Δοκάρια: -/-
Διαιτητές: Διαιτητές: Νικόλαος Πουλημάς, Δημήτριος Ζησιμόπουλος, Τιμολέων Γεωργακόπουλος, 4ος Διαιτητής: Γεώργιος Κύζας
Κίτρινες: 25' Λίλα, 75' Μπουκουβάλας, 88' Δώνης / 81' Γκινιάτιτς
Κόκκινες: 89' Λίλα (δεύτερη κίτρινη)
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης) : Περιστερίδης, Μπέριος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Μπουκουβάλας, Κούτρης (70′ Δώνης), Λίλα, Κοζορώνης, Ζάιρο (75′ Βιδάλ), Μαμπούλου, Κόντε (83′ Φερφελής).
Πλατανιάς (Παράσχος) : Σωτηρίου, Βάντερσον, Μπανανά, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος (83′ Γουνδουλάκης), Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μουνάφο (66′ Στάθης), Μανούσος, Μενδρινός (90′ Ντιλαβέρ), Γιακουμάκης.