[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Η δημοπρασία για τα κανάλια... καλά κρατείΆλλη μια ημέρα αγωνίας ξημέρωσε, έξω από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, όπου πλήθος δημοσιογράφων αναμένουν τα αποτελέσματα της δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, μιας διαδικασίας η οποία συμπληρώνει 48 ώρες.


Τα ερμητικά κλειστά γραφεία της ΓΓΕΕ αναμένεται σήμερα να ανοίξουν, μιας και η διαδικασία τυπικά θα φθάσει στο τέλος της και οι τέσσερις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας θα έχουν πλειοδοτηθεί στους δικαιούχους τους.

Παρά τα σενάρια τα οποία κυκλοφορούν από τα πηγαδάκια των δημοσιογράφων έξω από το κτίριο της ΓΓΕΕ, αλλά και γενικότερα, καμία ενημέρωση ή είδηση υπάρχει «από μέσα προς τα έξω», καθώς έχουν ληφθεί όλα τα κατάλληλα μέτρα ώστε να μην υπάρξει καμία διαρροή.

Οι επιχειρηματίες και οι εκπρόσωποί τους διανυκτέρευσαν για μία ακόμη νύχτα στα ράντζα που έχουν στηθεί σε ειδικά διαμορφωμένους θαλάμους, χωρίς να έχουν επικοινωνία ο ένας με τον άλλον.

Νικητές και ηττημένοι αναμένεται μέσα στην ημέρα να εξέλθουν από την πύλη της ΓΓΕΕ, ώστε να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα της δημοπρασίας. Κυβερνητικοί κύκλοι επιβεβαίωσαν την ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας, η οποία είχε πυροδοτήσει πολιτική αντιπαράθεση. Ωστόσο, έξω από τα γραφεία της ΓΓΕΕ επικρατεί ηρεμία, το κτίριο για δεύτερη μέρα θυμίζει «αστακό» από το πλήθος των αστυνομικών δυνάμεων που το φρουρούν και οι δημοσιογράφοι ελπίζουν ότι σε λίγη ώρα θα έχουν την είδηση και τα πλάνα με τους επιχειρηματίες και τους εκπροσώπους σχημάτων να εξέρχονται της πύλης, με ένα νέο τηλεοπτικό τοπίο να διαγράφεται.

Από το ΑΠΕ ΜΠΕ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]