[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Χωρίς δευτεριάτικη εφημερίδα στις 3 Οκτωβρίου η ΘεσσαλονίκηΚλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στις εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», που παραμένουν απλήρωτοι για πάνω από εννέα μήνες.


Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ, "Η εργοδοσία της Μακεδονικής Εκδοτικής Εκτυπωτικής ΑΕ, παρά την αξιοποίηση εθνικών και κοινοτικών πόρων, αλλά και παρά την ανοχή των εργαζομένων που στήριξαν εμπράκτως τους ιστορικούς τίτλους, αδυνατεί να αποκαταστήσει τη μισθοδοτική ομαλότητα και να παρουσιάσει ένα πειστικό σχέδιο για την εξόφληση των δεδουλευμένων".

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΣΗΕΜ-Θ και η ΕΤΗΠΤΘ (ένωση τεχνικών) προκηρύσσουν εικοσιτετράωρη απεργία από τις 06.00 της Κυριακής 2 Οκτωβρίου έως τις 06.00 της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου  2016, και καλούν την εργοδοσία:


  • ·         Να καταβάλει τα δεδουλευμένα που οφείλει στους εργαζόμενους.
  • ·         Να είναι εφεξής συνεπής στις υποχρεώσεις της έναντι των εργαζομένων και του νόμου.


Μετά από αυτήν την εξέλιξη, τη Δευτέρα η Θεσσαλονίκη θα μείνει χωρίς τοπική εφημερίδα (ο Τύπος Θεσσαλονίκης, ως πρωινή, θα εκδοθεί την Τρίτη, όπως και η Μακεδονία).

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]