Το μέντιουμ ήταν απατεώνισσα! Κατάφερε να πείσει μια γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, ότι της είχαν κάνει μάγια και «τσέπωσε» 145.000 ευρώ και χρυσαφικά!


Η απίστευτη ιστορία έγινε γνωστή όταν η 49χρονη απατεώνισσα δικάστηκε, σε δεύτερο βαθμό, από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης. Το θύμα της, μια ευκατάστατη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, εξιστόρησε πώς η 49χρονη την πλησίασε, τον Ιανουάριο του 2005, όταν έμαθε ότι είχε διάφορες ατυχίες στη ζωή της, της είπε ότι διέθετε… ψυχοερευνητικές ικανότητες και κατάφερε να την πείσει ότι, όσα της συνέβαιναν, ήταν αποτέλεσμα από τα… μάγια που της είχαν κάνει!  Το θύμα την πίστεψε κι άρχισε να της δίνει χρήματα για να… απαλλαγεί από τα μάγια.

Κάθε τόσο απαιτούνταν περισσότερα χρήματα και, κάποια στιγμή, τα… μάγια απαίτησαν και χρυσαφικά, για να «λυθούν» γιατί κάποιοι «τα είχαν… δέσει με χρυσό»!

Όταν το… μέντιουμ πήρε συνολικά 145.000 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά, τον Οκτώβριο του 2005, μετά δέκα μήνες, το θύμα κατάλαβε πως είχε πέσει θύμα απάτης. Πήγε στην αστυνομία, κατήγγειλε το γεγονός και η… «μάντισσα» συνελήφθη.

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων την καταδίκασε σε κάθειρξη επτά ετών, για απάτη κατ εξακολούθηση με όφελος άνω των 73.000 ευρώ. Από τότε, όμως, παρέμενε φυγόποινος.

Σήμερα (26 Σεπτεμβρίου 2016) το πρωί, έπειτα από την επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η δράστιδα εντοπίστηκε και συνελήφθη. Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι, και στο παρελθόν, είχε απασχολήσει τις Διωκτικές Αρχές για τα αδικήματα της απάτης και της εκβίασης.


Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.