[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

"Eπίθεση" της ΝΔ στον πρωθυπουργό ενόψει ΔΕΘ"Επίθεση" στον πρωθυπουργό για την επικείμενη άνοδό του στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, εξαπέλυσε στην σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.


«Πριν ξεκινήσει την επιστροφή του στον τόπο του εγκλήματος, στον τόπο των κάλπικων υποσχέσεων τον καλούμε να δώσει τις απαντήσεις που οφείλει:


  • *Τι έγινε το δήθεν πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης του 2014, αλλά και το δήθεν παράλληλο πρόγραμμα του 2015;
  • *Τι έχει να πει στους συνταξιούχους που τους κόβει τις συντάξεις;
  • *Τι απαντά στους πιο αδύναμους για το ΕΚΑΣ;
  • *Τι λέει στους πολίτες που υπόσχονταν ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ;
  • *Τι απαντά στα παιδιά που βλέπουν την Παιδεία να υποβαθμίζεται;
  • *Τι έχει να πει στους πολίτες που βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και τους ναούς να βεβηλώνονται από τους "γνωστούς άγνωστους";», ρώτησε ο κ. Κουμουτσάκος.


Συνεχίζοντας ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας έχει βαρύ παρελθόν αναξιοπιστίας και ασυνέπειας και για αυτό, ό,τι και να πει ουδείς θα το πιστέψει, γιατί ότι και να πει δεν θα το κάνει.

Ως παράδειγμα έφερε την παλαιότερη τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στο θέμα των συντάξεων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Έγραφε τότε, ότι αν μείνουν όρθιοι -εννοούσε η κυβέρνηση της ΝΔ- θα φέρουν τις συντάξεις στα 360 ευρώ, θα εξαυλώσουν τις επικουρικές και τα εφάπαξ. Θα απελευθερώσουν τις ομαδικές απολύσεις. Χθες, συνέχισε, ο κ. Κατρούγκαλος μίλησε για συντάξεις των 380 ευρώ. Η ΝΔ, είναι η μόνη ρεαλιστική πρόταση για την έξοδο της χώρας από την κρίση είπε ο κ. Κουμουτσάκος και πρόσθεσε ότι στην ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μπει σε υποσχεσιολογία.

Για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών ο κ. Κουμουτσάκος είπε ότι το ερώτημα είναι, γιατί ακυρώθηκε ο ρόλος του ΕΣΡ, γιατί παραβιάστηκε το Σύνταγμα και φθάσαμε σε μία παρωδία διαγωνισμού. Η κυβέρνηση επιδιώκει ολιγοπώλιο στους τηλεοπτικούς σταθμούς για να έχει το μονοπώλιο στην χειραγώγηση της κοινής γνώμης.

Ο Κυριάκος Μητστοτάκης θα ακυρώσει το νόμο Παππά, είπε τέλος ο κ. Κουμουτσάκος.

Όσον αφορά το θέμα που έχει ανακύψει με το κέντρο προσφύγων των Σερρών είπε ότι έχουμε μία ακόμη περίπτωση κατάρρευσης του μύθου του ηθικού πλεονεκτήματος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κουμουτσάκος είπε ότι οι διακηρύξεις για τους μετανάστες έχουν εκτραπεί σε υπόνοιες για προσωπικό και οικογενειακό πλουτισμό. Θα καταθέσει ερώτηση στην Βουλή με αίτημα κατάθεσης εγγράφων στους αρμόδιους υπουργούς.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]