Χωρίς να πιεστεί σε 90 λεπτά αγώνα, ο ΠΑΟΚ κέρδισε και στο δεύτερο παιχνίδι τη Δυναμό Τιφλίδας και πέρασε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αφήνοντας, πάντως, μια πικρή γεύση κι ένα ερώτημα να πλανάται στα χείλη των φίλων του:

Τι θα γινόταν αν περνούσε το εμπόδιο του Άγιαξ;

Στο ερώτημα δε θα απαντήσουμε ποτέ... Ο Άγιαξ μπήκε ως ισχυρός στην επόμενη φάση, αλλά διασύρθηκε. Ο ΠΑΟΚ θα έμπαινε στο γκρουπ των αδυνάτων και θα έβρισκε μπροστά του ένα από τα μεγαθήρια. 

Σημασία έχει ότι ο Δικέφαλος συνεχίζει στο Γιουρόπα, μετά από καλή και σοβαρή εμφάνιση. Προηγήθηκε γρήγορα (στο 5 με τον Ροντρίγκες), σφράγισε τη νίκη πριν λήξει το ημίχρονο (με τον Τζαβέλα) και στο δεύτερο μέρος έπαιξε χαλαρά, ίσα για να διεκπεραιώσει τον αγώνα.

Τόσο αδύναμη ήταν η... Δυναμό, που είναι ζήτημα αν ο Ίβιτς κατάφερε να βγάλει συμπεράσματα για τους παίκτες του και τα σχήματα που δοκίμασε. Γιατί είδαμε τον ΠΑΟΚ και με 4-3-3 και με 4-2-1-2-1 και με... ό,τι φανταστείτε. Είδαμε και τον Βαρέλα και τους υπόλοιπους, είδαμε και πειράματα, αλλά τι συμπέρασμα να βάλεις όταν ο αντίπαλος διακρίνεται μόνον στην κλοτσιά; Αυτό που καταλάβαμε είναι πως ο ΠΑΟΚ, απόψε, ήταν σοβαρός...

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Γλύκος , Μάτος , Κρέσπο ( Βαρέλα 76′), Τζαβέλλας , Λέοβατς ( Κίτσιου 65′), Κάνιας , Τσίμιροτ , Σάκχοφ ( Μπίσεσβαρ 57′), Κάμπος , Ροντρίγκες και Περέιρα 

Nτιναμό Τιφλίδας: Σκρίμπε, Λομπανίτζε, Αμισουλασβίλι, Ρενέ Σάντος, Σπίτσιτς, Άλβαρο, Παρουνασβίλι, Κιτεϊσβίλι (Τσαντουρισβίλι 62′), Τσιντσάντζε (Βέλεφ 74′), Παπουνασβίλι και Ντβαλισβίλι (Μικελτάτζε 77′)