[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στα Διαβατά και στο λιμάνι ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγεςΣτην Ελλάδα θα βρίσκεται από σήμερα έως και τις 25 Αυγούστου ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, Φίλιπο Γκράντι.


Ο κ. Γκράντι ήρθε στη χώρα μας, προκειμένου να εκτιμήσει τις ανθρωπιστικές ανάγκες προσφύγων και μεταναστών, καθώς και να εξετάσει τον τρόπο περαιτέρω συνεισφοράς της Ύπατης Αρμοστείας.

Ο Ύπατος Αρμοστής θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, καθώς και με μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Επίσης, θα συναντήσει πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο σε χώρους προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων στην Αττική και την Κεντρική Μακεδονία και θα συναντηθεί με εκπροσώπους των τοπικών αρχών, της κοινωνίας των πολιτών και άλλους εταίρους.

Στο πλαίσιο αυτών των επισκέψεων αναμένεται να βρεθεί και στη Θεσσαλονίκη, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πάει στο Hot Spot των Διαβατών, αλλά και στην Αποθήκη 9 του Λιμανιού, όπου, πρόσφατα, είχε ξεσπάσει πυρκαγιά σε αποθήκη με στρώματα, δίπλα στο χώρο όπου κοιμούνται οι πρόσφυγες.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]