Ένας πονοκέφαλος της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον τεχνικό του Άγιαξ, Πέτερ Μπος, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του «Αίαντα» για τη Θεσσαλονίκη, για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.


Συγκεκριμένα, ο Γιούνες δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν τελευταία και έμεινε, τελικά, εκτός αποστολής.

Αντιθέτως, στην 21μελή αποστολή των Ολλανδών συμπεριλήφθηκε ο νεοαποκτηθέντας, Ντάβινσον Σάντσες, ο οποίος παρότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στον Δικέφαλο επιλέχθηκε από τον προπονητή του για να πάρει… κλίμα από τη νέα του ομάδα.

Στους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα δεν συμπεριλήφθηκαν οι ακραίοι Τσέρσνι (μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι του Άμστερνταμ) και Μούριτς, ο οποίος πιθανότατα πληρώνει το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες έκανε δηλώσεις εκφράζοντας τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιείται και αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα του Άγιαξ.

Σε κάθε περίπτωση, οι δύο παραπάνω απουσίες (οι οποίες προκαλούν ερωτηματικά και στους Ολλανδούς), την ώρα που ο Μπος παίρνει μαζί του τον Σάντσες παρότι δεν είναι διαθέσιμος, δείχνουν ότι ο Ολλανδός βγάζει μία υπερβολική σιγουριά, υποτιμώντας τον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή του Άγιαξ έχει ως εξής:

Jasper Cillessen, Kenny Tete, Joël Veltman, Jairo Riedewald, Davinson Sánchez, Riechedly Bazoer, Anwar El Ghazi, Daley Dinkgraven, Davy Klaassen, Heiko Westermann, Mateo Cassierra, Lasse Schöne, Andre Onana, Kasper Dolberg, Nick Viergever, Nemanja Gudelj, Donny van de Beek, Diederik Boer, Mitchell Dijks, Matthijs de Ligt, Richairo Zivkovic