[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Εξώδικος της διοίκησης του ΟΑΣΘ προς τους εργαζόμενουςΕξώδικο απέστειλε η διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης προς το συνδικάτο των εργαζομένων στον Οργανισμό, το οποίο έχει αποφασίσει επίσχεση εργασίας για σήμερα, αύριο και την Παρασκευή.


Με την εξώδικο η διοίκηση ζητά από τους εργαζόμενους να μην απέχουν από τα καθήκοντά τους για να μην ταλαιπωρηθεί το επιβατικό κοινό και χαρακτηρίζει καταχρηστική και μη νόμιμη την ενέργεια αυτή, επιφυλασσόμενη για κάθε νόμιμο δικαίωμά της. Υπογραμμίζει, μάλιστα, ότι οι εργαζόμενοι γνωρίζουν πως η ευθύνη για την καθυστέρηση της καταβολής των μισθών δεν βαραίνει τη διοίκηση του ΟΑΣΘ, αλλά την κυβέρνηση.

Επίσης, αναλύει το πώς η αύξηση του ΦΠΑ επιβαρύνει τον ΟΑΣΘ και το ότι η άσκηση κοινωνικής πολιτικής από την κυβέρνηση αποβαίνει σε βάρος του Οργανισμού επειδή δεν γίνεται η καταβολή του αντίστοιχου ποσού από τα αρμόδια υπουργεία.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]