Θα κλείσει, αύριο, Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016, από τις 6 το πρωί, ως τις 2 μ.μ., η εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Αθήνας, από τον κόμβο Κλειδίου Ημαθίας ως τον κόμβο της Μεθώνης Πιερίας.


Η διακοπή θα ισχύσει στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα, από τον ανισόπεδο κόμβο ¨Κλειδίου¨ έως τον ανισόπεδο κόμβο Μεθώνης – Αγαθούπολης, για να  γίνουν εργασίες τοποθέτησης ειδικών φωτεινών πινακίδων (που τοποθετούνται σε μεταλλικές γέφυρες πάνω από το οδόστρωμα).

Έτσι, τα οχήματα που κινούνται στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Αθηνών, θα εξέρχονται από αυτήν στον κόμβο Κλειδίου και θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Βέροια έως τον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου. Στη συνέχεια θα κινούνται στην παλαιά εθνική οδό Αλεξάνδρειας – Κατερίνης με κατεύθυνση προς Κατερίνη έως τον ανισόπεδο κόμβο Μεθώνης – Αγαθούπολης, από όπου θα εισέρχονται ξανά στην Εθνική οδό Θεσ/νίκης – Αθηνών, στην κατεύθυνση προς Αθήνα.  

Από την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, σε επίκαιρα σημεία του Νομού Θεσ/νίκης, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.  Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης.