Μπορεί, ειδικά στο α μέρος, ο ΠΑΟΚ να μην ικανοποίησε με τη μπάλα που έπαιξε μέσα στην Τυφλίδα, όμως το 0-3 με το οποίο κέρδισε τη Δυναμό είναι το βήμα πρόκρισης για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ -κι αυτό είναι που μετράει.


Ο Δικέφαλος έκανε λάθη στην άμυνα, είχε κενά στο κέντρο και, για άλλη μία φορά, απόντα τον σέντερ φορ. Παρόλα αυτά, οι υπόλοιποι βοήθησαν και, καθώς η διαφορά του από τον αντίπαλο ήταν μεγάλη, δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το σκορ που του ανοίγει το δρόμο για τους ομίλους.

Η εντός έδρας ήττα της Ντιναμό Τιφλίδας από τον ΠΑΟΚ έκατσε… βαριά στους οπαδούς των Γεωργιανών, οι οποίοι με το σφύριγμα της λήξης αποδοκίμασαν έντονα την ομάδα τους. Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών κινήθηκαν προς τα επίσημα του γηπέδου κι έκαναν χειρονομίες προς τους διοικούντες την Ντιναμό.

Επίσης, τα… αίματα άναψαν και στο πέταλο με τους φανατικούς της Ντιναμό και μάλιστα έπεσαν και μερικές… ψιλές, μεταξύ των Γεωργιανών (υπήρχαν δύο πυρήνες οπαδών…).

Η ταυτότητα του αγώνα
Γκολ: Μάτος 20, Κρέσπο 71', Περέιρα 83'
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Λιράν Λιάνι (Ισραήλ)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 55′ Λέο Μάτος, 69′ Ρενέ Σάντος
Οι συνθέσεις: 
Nτινάμο Τιφλίδας:  Σκρίμπε, Λομπανίτζε (Τεβζάντζε 58′), Αμισουλασβίλι, Τσιντσάντζε (Άλβαρο 70′), Παπουνασβίλι (Ντβαλισβίλι 63′), Κετεϊσβίλι, Παρουνασβίλι, Ρενέ Σάντος, Τζιγκάουρι, Τσελίτζε και Τσαντουρισβίλι 
ΠΑΟΚ: Γλύκος , Μάτος , Κρέσπο , Τζαβέλλας , Λέοβατς , Τσίμιροτ , Σάκχοφ ( Μπίσεσβαρ 67′), Χαρίσης ( Κάνιας 46′), Κάμπος  ( Περέιρα 81′), Ροντρίγκες , Αθανασιάδης