Κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά στο κάμπους του ΑΠΘ εξάρθρωσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


Στο πλαίσιο επιχείρησης που έλαβε χώρα χθες (19-08-2016) το απόγευμα, στην ευρύτερη περιοχή του Α.Π.Θ.. συνελήφθησαν πέντε άτομα.

Πρόκειται για έναν 28χρονο ομογενή, μία 18χρονη Ελληνίδα και τερις αλλοδαπούς άντρες, ηλικίας 28, 30 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Εγκληματικής Οργάνωσης, της παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, του Νόμου περί όπλων και της Απείθειας. Και οι πέντε συνελήφθησαν να έχουν πουλήσει σε ισάριθμους τοξικομανείς ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης σε φούντα.

Κατασχέθηκαν 64,1 γραμμάρια κάνναβης, ένας σουγιάς και χρηματικό ποσό 1.680 ευρώ και νομίσματα ξένων χωρών (δολάρια Αμερικής, ρεάλ Βραζιλίας, δηνάρια Σερβίας, ρουπίες Πακιστάν), για τα οποία η αστυνομία πιστεύει ότι είναι εισπράξεις από την εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.