[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

ΟΑΣΘ: Η απάντηση των εργαζόμενων στην εξώδικο της διοίκησηςΜε ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. του συνδικάτου εργαζομένων του οργανισμού καταγγέλλει την «πρωτοφανή» στάση της κυβέρνησης να «αρνείται σε εργαζομένους έστω ακόμη και το δικαίωμα του διαλόγου». 


Συγκεντρώνοντας τα πυρά τους κατά του αρμόδιου υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη, τον κατηγορούν ότι «αγνοεί προκλητικά τις φωνές απόγνωσης 2.300 οικογενειών εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, αδιαφορώντας για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων που ταλανίζουν εργαζομένους και συγκοινωνία στην πόλη μας».

«Αγνόησαν», συνεχίζει το συνδικάτο αναφερόμενο στην κυβέρνηση, «ακόμη και την παρέμβαση υπέρ του διαλόγου όλων των θεσμικών φορέων της Μακεδονίας και προκλητικά αδιαφορούν εάν 2.300 οικογένειες εργαζομένων βρίσκονται σε οικονομική ασφυξία με ορατά προβλήματα επιβίωσης».

Την ίδια στιγμή, η επίσχεση εργασίας συνεχίζεται για δεύτερη μέρα. Το ίδιο και η ταλαιπωρία του επιβατηγού κοινού της Θεσσαλονίκης, καθώς ζει σε μία πόλη που δεν έχει άλλο μέσο μαζικής μεταφοράς...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]