[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Τι είπαν Μητσοτάκης - ΤζιτζικώσταςΣυνάντηση με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, και ανθυποψήφιό του στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, είχε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς, η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για την προετοιμασία της ΔΕΘ και για θέματα της Περιφέρειας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Τζιτζικώστας, ο οποίος ετοιμάζει εκδήλωση με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα για το προσφυγικό στη Θεσσαλονίκη τις μέρες της ΔΕΘ, προσκάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος θα παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Άλλες πηγές, πάντως, δε θέλουν όλη τη συνάντηση να κύλησε σε ομαλό κλίμα. Κάποιες πρωτοβουλίες του Περιφερειάρχη έχουν ενοχλήσει τον πρόεδρο της ΝΔ και η κουβέντα, μοιραία, έφθασε κι εκεί. Πάντως, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι, στο τέλος, το κλίμα ήταν πολύ καλό, πράγμα που δείχνει πως, οι όποιες διαφορές, ξεπεράστηκαν.

Η συνάντηση έγινε μια μέρα μετά τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για κινήσεις Καραμανλή - Μεϊμαράκη... Είχε, πάντως, προγραμματιστεί νωρίτερα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]