[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τι είπαν Μητσοτάκης - ΤζιτζικώσταςΣυνάντηση με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, και ανθυποψήφιό του στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, είχε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς, η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για την προετοιμασία της ΔΕΘ και για θέματα της Περιφέρειας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Τζιτζικώστας, ο οποίος ετοιμάζει εκδήλωση με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα για το προσφυγικό στη Θεσσαλονίκη τις μέρες της ΔΕΘ, προσκάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος θα παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Άλλες πηγές, πάντως, δε θέλουν όλη τη συνάντηση να κύλησε σε ομαλό κλίμα. Κάποιες πρωτοβουλίες του Περιφερειάρχη έχουν ενοχλήσει τον πρόεδρο της ΝΔ και η κουβέντα, μοιραία, έφθασε κι εκεί. Πάντως, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι, στο τέλος, το κλίμα ήταν πολύ καλό, πράγμα που δείχνει πως, οι όποιες διαφορές, ξεπεράστηκαν.

Η συνάντηση έγινε μια μέρα μετά τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για κινήσεις Καραμανλή - Μεϊμαράκη... Είχε, πάντως, προγραμματιστεί νωρίτερα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]