[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τα ταξί ζητούν νέες πιάτσες στη ΘεσσαλονίκηΕπιλεγμένους χώρους στάθμευσης, προκειμένου να μην καταλαμβάνουν τμήματα των λεωφορειολωρίδων, ζητούν οι ιδιοκτήτες ταξί στη Θεσσαλονίκη.


"Από 1η Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν τα προβλήματα τα οποία θα κορυφωθούν κατά την περίοδο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Δεν μας αρέσει που καταλαμβάνουμε τις λεωφορειολωρίδες, ούτε θέλουμε να παίζουμε κυνηγητό με τη Δημοτική Αστυνομία. Υπάρχει ένα ζήτημα με τις πιάτσες των ταξί που χρονίζει και έπρεπε να είχε ήδη διευθετηθεί", ανέφερε στο "Πρακτορείο 104,9 fm" ο πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Θεσσαλονίκης "Ο Ερμής", Κλήμης Λεοντιάδης.

Σχολίασε ότι ο δήμος δεν απέρριψε τις προτάσεις τους, αλλά "ακόμη τις επεξεργάζονται. Η αργοπορία δεν βοηθά, πρέπει να εξευρεθούν άμεσα χώροι να σταθμεύουν τα ταξί", πρόσθεσε.

Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Θεσσαλονίκης, από το 2011 υπήρξε μεγάλη ανατροπή στην κυκλοφορία των ταξί και οι πιάτσες οι οποίες μέχρι τότε ήταν αχρείαστες, είναι πλέον απαραίτητες. 

"Έως το 2011 είχαμε δύο πιάτσες, στην οδό Μητροπόλεως και στην οδό Παύλου Μελά, τα ταξί γυρνούσαν την πόλη όμως πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα που δημιούργησε η οικονομική κρίση" τόνισε.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]