Τρεις Έλληνες, που είχαν στήσει τα... δικά τους καζίνο, στη Σταυρούπολη και στην περιοχή της Ανάληψης, συνέλαβαν αστυνομικοί.


Στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρούπολης συνέλαβαν,  χθες (17-08-2016), έπειτα από έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, δύο Έλληνες ηλικίας 25 και 44 χρόνων, για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε, ότι είχαν εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονικό υπολογιστή, στον οποίον τζογαδόροι έπαιζαν παράνομο Στοίχημα.

Επίσης, κατά τη διενέργεια του ελέγχου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, 1.800 κουπόνια και τέσσερις ακόμη δεσμίδες κουπονιών, που είχαν χρησιμοποιηθεί, 418 "ξυστά", χάρτινος επιτοίχιος τροχός και το χρηματικό ποσό των 122,10 ευρώ.

Στην Ανάληψη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αναλήψεως, μετά από έλεγχο στις 17-08-2016 το πρωί, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαπιστώθηκε ότι, 52χρονος Έλληνας, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονικό υπολογιστή, στον οποίο, έπαιζε "φρουτάκια" ένας 58χρονος. 

Οι προαναφερόμενοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων.

Έπειτα από έρευνα στο κατάστημα βρέθηκα και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ.