[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Φωτογραφίες από το εσωτερικό της Νομικής μετά την κατάληψη των No BorderΦωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν, σήμερα, από το εσωτερικό της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, επιβεβαιώνουν την ανακοίνωση της Σχολής, για όσα βρήκαν χθες βράδυ και σήμερα το πρωί, οι καθηγητές που πήγαν εκεί μετά την αναχώρηση των No Border.


Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς, οι ζημιές περιορίζονται σε σπασμένες πόρτες και αναγραφή συνθημάτων στους τοίχους, είναι, όμως, τόσο μεγάλης έκτασης που, ήδη, οι πρυτανικές αρχές πονοκεφαλιάζουν για το πού θα βρεθούν τα χρήματα για να επισκευαστούν ότι χάλασαν... Υπάρχουν βλάβες σε πολλές θωρακισμένες πόρτες, οι οποίες θέλουν αλλαγή και αν υπολογίσει κανείς ότι παραβιάστηκαν συνολικά 16 πόρτες (οι δύο θωρακισμένες), αντιλαμβάνεται και το μέγεθος της οικονομικής ζημιάς...Φυσικά τα χρήματα θα καταβληθούν από το κράτος, δηλαδή από όλους μας, μέσω των φόρων...

Να σημειωθεί ότι ο κύριος όγκος των No Border έχει αποχωρήσει από το κάμπους του πανεπιστημίου, όπου παραμένουν μερικές δεκάδες άτομα σε περίπου 30 σκηνές.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]