[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Έκλεβε κινητά από γυναίκες στο δρόμοΚινητά τηλέφωνα, από γυναίκες που περπατούσαν σε δρόμους της Καλαμαριάς, έκλεβε νεαρός ομογενής, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα, με ένταλμα του ανακριτή.


Ο 25χρονος είχε επιτεθεί σε δυο γυναίκες, ηλικίας 26 και 27 ετών, στις αρχές Ιουνίου του 2015, στην περιοχή της Καλαμαριάς. Τις πλησίασε και, με τη χρήση σωματικής βίας, έκλεψε το κινητό που κρατούσε η μία από αυτές. 

Με βάση το ένταλμα συνελήφθη και, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κινητών τηλεφώνων και εξαρτημάτων, όπως και στικάκια και κάρτες μνήμης, η προέλευση των οποίων ερευνάται.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι, το κινητό τηλέφωνο που είχε κλέψει από τις δύο γυναίκες κατείχε 26χρονος ομογενής. Το τηλέφωνο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]