Θα μπορούσε να έχει συμβεί σε οποιοδήποτε ελληνικό χωριό. Συνέβη, όμως, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Εμπορίου!


Ο Βασίλης, επαγγελματίας της περιοχής -και φιλόζωος- δεν λέει ποτέ όχι για λίγο νερό και λίγο φαγητό στα αδέσποτα της περιοχής. Ανάμεσά τους και μια γάτα που... αποδείχτηκε γάτα με πέταλα!

Λες και ήθελε να τον ευχαριστήσει, η γάτα του έφερε... μποναμά! Σήμερα το μεσημεράκι, του έφερε στο κατάστημά του ένα... νεογέννητο γεράκι!

Φαίνεται ότι το νεογέννητο επιχείρησε την πρώτη του πτήση, αλλά χάθηκε και ζαλίστηκε, με αποτέλεσμα να γίνει εύκολο θήραμα στα... νύχια της γάτας -που, όσο κι αν έχει μετατραπεί, με το πέρασμα των αιώνων, σε κατοικίδιο, δεν ξεχνά ότι είναι κυνηγός με πολύ καλές επιδόσεις!

Το... γερακόπουλο ξεκουράστηκε, δροσίστηκε, χόρτασε, πόζαρε στο φακό του φωτορεπόρτερ Νώντα Στυλιανίδη από το www.photoreportage.gr και, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την πτήση του...

Καλό του ταξίδι!

Δ.Ι.Ασ.

ΥΓ. 

Η φωτογραφία δημοσιεύεται χωρίς "αράχνη", για να χρησιμοποιηθεί κι από άλλους. Μοναδική μας παράκληση, μνημονεύστε τον φωτορεπόρτερ και το site από όπου πήρατε τα στοιχεία για το ρεπορτάζ σας...