Τα ίδια Παντελάκη μου... Για άλλη μία φορά απατεώνες κατάφεραν να πάρουν χρήματα από ηλικιωμένους, με το "παραμύθι" ότι συγγενικό του πρόσωπο προκάλεσε τροχαίο και κινδυνεύει με φυλάκιση!


Χθες 20 Ιουλίου 2016, το βράδυ, μια γυναίκα, μέλος της σπείρας τηλεφώνησε στον ηλικιωμένο και είπε το... γνωστό παραμύθι. Μάλιστα, έδωσε το τηλέφωνο σε συνεργό της, η οποία είπε ότι είναι αστυνομικός και ζήτησαν χρήματα για να... αποφύγει ο υποτιθέμενος δράστης του τροχαίου τις νομικές συνέπειες!

Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και σε προκαθορισμένο σημείο συνάντησης στη Δυτική Θεσσαλονίκη, εντοπίσθηκε και συνελήφθη 44χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετέβη προκειμένου να παραλάβει τα χρήματα. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 300 ευρώ και δυο κινητά τηλέφωνα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα μέλη της προαναφερόμενης εγκληματικής ομάδας, νωρίτερα την ίδια ημέρα, αποπειράθηκαν, με τον ίδιο τρόπο, να εξαπατήσουν ακόμη μία 54χρονη.

Εναντίον του 44χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του συνεχίζονται.