[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πρόταση ΣΑΣΘ για δημοτική συγκοινωνία σε Λαγκαδά - ΩραιόκαστροΤην πρόταση να εξετάσουν τη δημιουργία δημοτικής αστικής συγκοινωνίας σε περιοχές των δήμων τους, υπέβαλε ο πρόεδρος του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλνοίκης στους δημάρχους Ωραιοκάστρου και Λαγκαδά.


Ο πρόεδρος του ΣΑΣΘ, Γιάννης Παλαιστής, είχε συνάντηση εργασίας, με αντικείμενο την επίλυση των ζητημάτων που ανακύπτουν σε δημοτικές ενότητες με το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων των αστικών συγκοινωνιών του ΟΑΣΘ, στο Δημαρχείο Λαγκαδά, με τους δημάρχους Λαγκαδά, Γιάννη Καραγιάννη και Ωραιοκάστρου, Αστέριο Γαβότση.

Οι Δήμαρχοι ζήτησαν την παρέμβαση του κ. Παλαιστή, ώστε να βελτιωθούν κυρίως οι χρόνοι και ο αριθμός των δρομολογίων στις συγκεκριμένες περιοχές. Ο κ. Παλαιστής δεσμεύτηκε να προωθήσει τα αιτήματα των δυο Δήμων στον ΟΑΣΘ, αλλά και να τα συζητήσει στο Συμβούλιο, προκειμένου να υπάρξουν άμεσα λύσεις, όπου αυτό είναι δυνατό. Παράλληλα, ενημέρωσε τους Δημάρχους για τις δυνατότητες που έχουν για τη δημιουργία δημοτικών και διαδημοτικών συγκοινωνιών, διέξοδο που μπορούν να εξετάσουν ουσιαστικά για να καλύψουν τυχόν κενά στην εξυπηρέτηση των περιοχών ευθύνης τους και δεσμεύτηκε να τους παρουσιάσει ένα σχετικό πλάνο υλοποίησης.

«Ο ΟΑΣΘ και το καλοκαίρι προσπαθεί να εξυπηρετήσει όλες τις περιοχές, κάτι που μπορεί οποιοσδήποτε να διαπιστώσει από το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων που ξεκίνησε σήμερα. Προφανώς δίνεται βαρύτητα στις τουριστικές περιοχές, όμως σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να υστερήσουν οι υπόλοιπες», επισήμανε ο κ. Παλαιστής.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]