Για άλλη μία μέρα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων έχουν, κυρίως, οικονομικά θέματα. 


Αναλυτικά:

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Καυτό φθινόπωρο με νέα μέτρα ετοιμάζουν οι δανειστές
Η εφημερίδα γράφει ότι "νέα μέτρα λοιπόν, έρχονται στο προσκήνιο μετά το καλοκαίρι όπου θα αναγκαστούν να «σηκώσουν» οι Έλληνες παρά το ήδη βεβαρυμένο φορτίο που κουβαλάνε έως τώρα.
Κάτω από αυτή τη πίεση αναμένεται να συνεχιστεί η υλοποίηση των μέτρων του μνημονίου από την Αθήνα αν θέλει να δει να συνεχίζεται η ροή χρημάτων από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και να ξεκινά έστω και προσχηματικά η συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Η Άλωση της Αγίας Σοφίας»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «η υπέρτατη πρόκληση! Μουεζίνης «έψαλε» το Σάββατο μέσα στο λίκνο της Ορθοδοξίας. Την ώρα που στην Πόλη γινόταν το κάλεσμα για προσευχή στους μουσουλμάνους, ο υπουργός Παιδείας συνέτρωγε με σιίτες και υποσχόταν τζαμιά σε όλη την επικράτεια».

ΕΘΝΟΣ: «Νέα κόλπα με πειραγμένες αντλίες»
Η εφημερίδα σημειώνει: «ένα στα τρία πρατήρια πιάστηκε να κλέβει τους καταναλωτές από 7 έως 15 λεπτά το λίτρο. Πώς οι επιτήδειοι επεμβαίνουν στις αντλίες με εξελιγμένο λογισμικό που δεν ανακαλύπτεται με τους κλασικούς ελέγχους. Τα «παράθυρα» στη νομοθεσία και το τρικ με τους αχυρανθρώπους».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Επανάσταση γίνεται όταν πεις: "Είμαι έτοιμος να πεθάνω".
"Ο μαθητής και για χρόνια υποτακτικός του Αγίου Πορφυρίου, ένας Γέροντας Καυσοκαλυβίτης, ο π. Γεώργιος Αλευράς, σπάει τη σιωπή του, και αποκαλύπτει. Συγχρόνως όμως αφυπνίζει συνειδήσεις και κινητοποιεί τους κοιμισμένους και ναρκωμένους από τη ραστώνη του καλοκαιριού συμπατριώτες μας", γράφει η εφημερίδα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Σύνταξη από τα 50 σε ΔΕΚΟ-τράπεζες»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «ανατροπές στα όρια ηλικίας. Για 150.000 εργαζόμενους και μπόνους εθελουσίας εξόδου. Τι κερδίζουν και ποιες οι παγίδες για όσους φύγουν τώρα με εθελουσία. Τα μυστικά για πλήρη και μειωμένη σύνταξη».

ΕΣΤΙΑ: «Στην διάθεση ξένων διαχειριστών»
Η εφημερίδα τονίζει ότι: «η απεθνικοποίησις της Ελλάδος έχει πλέον ολοκληρωθεί. Ξένα funds έχουν την ευχέρεια να διορίζουν ή να επηρεάζουν τα μέλη του ΤΧΣ, αλλά και τις διοικήσεις των επονομαζομένων συστημικών τραπεζών».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Κι αυτός πέρα Brexit»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «δεν είναι τώρα καιρός για οράματα, αλλά για ρεαλισμό και ταχύτητα στις κινήσεις. Θα πρέπει να σταματήσουμε τα συνηθισμένα ευρωπαϊκά παιχνίδια των Βρεξελλών», δήλωσε ο Γερμανός υπ. Οικονομικών».

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ανοίγει ο δρόμος για μουσουλμανικό κοιμητήριο 
"Αποφασισμένος να ανοίξει το δρόμο για τη δημιουργία μουσουλμανικού κοιμητηρίου στη Θεσσαλονίκη εμφανίζεται ο Γιάννης Μπουτάρης. Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλώντας στη «Θ», το μουσουλμανικό νεκροταφείο, αίτημα πολλών ετών από μέρους της μουσουλμανικής κοινότητας, μπορεί να χωροθετηθεί σε τμήμα των κοιμητηρίων Αναστάσεως του Κυρίου, έκτασης περίπου 5 στρεμμάτων, που μέχρι πρότινος χρησιμοποιούταν ως αποθηκευτικός χώρος του τμήματος καθαριότητας", γράφει η εφημερίδα.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Ψωμί με το δελτίο
Η εφημερίδα περιγράφει την επίσκεψη μιας Ρουμάνας στην Ελλάδα (επί.... Τσαουσέσκου) κι εκφράζει φόβους ότι μπορεί να δούμε τα ίδια κι εδώ.

ΤΑ ΝΕΑ: «Σινικό τείχος κατά της απλής αναλογικής»
Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «οι ελιγμοί και οι προφανείς πολιτικές σκοπιμότητες της κυβέρνησης με τον εκλογικό νόμο φαίνεται να συναντούν τη σθεναρή άρνηση της αντιπολίτευσης. Έτσι όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να περάσει από τη Βουλή με την απαιτούμενη κατά το Σύνταγμα πλειοψηφία των δύο τρίτων για να ισχύσει από τις επόμενες εκλογές».

ESPRESSO: Τίναξε τα μυαλά του στον αέρα ο Βασιλιάς της Jet Oil
Η εφημερίδα αναφέρεται στην αυτοκτονία Μαμιδάκη.

FREDDO:  Δεν άντεξε την καταστροφή και αυτοκτόνησε
Με το ίδιο θέμα ασχολείται και αυτή η εφημερίδα.

KONTRA NEWS: «Γρήγορα δημοψήφισμα για να αλλάξουμε τις συμφωνίες με τους τοκογλύφους δανειστές»
Η εφημερίδα γράφει ότι «οι ριζικές ανατροπές στα δεδομένα της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά το BREXIT σε συνδυασμό με την βαρβαρότητα του επιδεικνύουν οι λεγόμενοι εταίροι απέναντι στην κοινωνία και σε ό,τι επέμεινε από την οικονομία με τις εγκληματικές μεθοδεύσεις για αρπαγή των ελληνικών τραπεζών».

STAR PRESS: Ζητούσε σπέρμα για να "δει" την απιστία
"Χαρτομαντεία, καφέ, λιβάνια, λάδια, μέχρι και «σπερμανάλυση» έκανε το «μέντιουμ» που συνελήφθη την Παρασκευή μαζί με τις υπόλοιπες τέσσερις γυναίκες που δούλευαν στο κατάστημα που προφήτευε το μέλλον", γράφει η εφημερίδα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Έκρηξη ληξιπρόθεσμων»
Η εφημερίδα τονίζει ότι: «ορατό τον κίνδυνο για εκτίναξη των ληξιπρόθεσμων χρεών προς τις εφορίες πάνω από 95 δισ. ευρώ έως το τέλος του τρέχοντος έτους, από περίπου 90 δισ. ευρώ που είναι σήμερα, βλέπουν κορυφαία στελέχη του υπουργείου Οικονομικών».