[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Πότε θα γίνουν οι επόμενες στάσεις εργασίας στον ΟΑΣΘΑπεργιακές κινητοποιήσεις ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ από σήμερα, καθώς διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους. 


Συγκεκριμένα, σήμερα Δευτέρα 18 Ιουλίου, η πρώτη στάση εργασίας έγινε από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9 το πρωί και θα ακολουθήσει και δεύτερη, από τις 9 το βράδυ, ως τη λήξη της βάρδιας.

Αύριο, Τρίτη 19 Ιουλίου 2016, η στάση εργασίας θα αρχίσει στις 11 το πρωί και θα λήξει στις 4 το απόγευμα.

Θα ακολουθήσουν δυο στάσεις εργασίας την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016, η πρώτη από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ ως τη λήξη βάρδιας. 

Στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι αναφέρουν: 

«Για μεγάλο χρονικό διάστημα καταβάλλουμε επανειλημμένες προσπάθειες απευθυνόμενοι στον αρμόδιο Υπουργό Μεταφορών και Δικτύων να τους ενημερώσουμε για τα αδιέξοδα που έχει περιέλθει ο ΟΑΣΘ, επιζητώντας λύσεις για την άρση του οικονομικού αδιεξόδου και συνέχιση της ύπαρξης της συγκοινωνίας στην πόλη και Νομό Θεσσαλονίκης. Το μόνο που εισπράττουμε είναι η αδιαφορία. Δεν αποδέχεται ούτε καν συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων. Φτάνει πια η κοροϊδία».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]