Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρες βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά, προβλέπει η ΕΜΥ για σήμερα Κυριακή.


Αναλυτικά:

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους και πιθανόν μεμομωμένες καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Άνεμοι ασθενείς και πρόσκαιρα το μεσημέρι - απόγευμα νότιοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία, Θράκη, λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά Ιονίου, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 στο Ιόνιο 4 με5 και το απόγευμα τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους και πιθανανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος καιρός, οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 τοπικά 6 Μποφόρ και η θερμοκρασία 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα σποραδικών βροχών στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι 4 τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016, γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους στα ανατολικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.