(Πα)τέρας ή θύμα πλεκτάνης; Ο ίδιος υποστηρίζει το δεύτερο. Η εν διαστάσει σύζυγός του τον κατηγορεί ότι ασελγούσε στο ίδιο του το παιδί!


Η αστυνομία, πάντως, σχημάτισε εναντίον του δικογραφία για αποπλάνησης ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, με την επιβαρυντική περίπτωση τέλεσης της πράξης από οικείο, ενώ τον παραπέμπει και στο Αυτόφωρο για κατοχή ναρκωτικών!

Ο λόγος για 39χρονο γιατρό από τη Θεσσαλονίκη. Τον κατήγγειλε η εν διαστάσει σύζυγός του και η πρώην πεθερά του. Είπαν στην αστυνομία ότι ασελγούσε σε βάρος της κόρης του, η οποία είναι μόλις 13 ετών!

Σε έρευνα που έκανε η Αστυνομία στο σπίτι του, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο επιβαρυντικά για τον γιατρό. Βρέθηκαν 559 ναρκωτικά χάπια και κουτιά από διάφορα ιατρικά σκευάσματα κι έτσι παραπέμφθηκε και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών!

Η αστυνομία έκανε έρευνα στα σπίτια του στη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη και κατάσχεσε, ακόμη, τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του, έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, ένα στικάκι και 16 κάρτες αποθήκευσης δεδομένων, τα οποία στάλθηκαν για εξέταση.

Η υπόθεση αναμένεται να διαλευκανθεί στις δικαστικές αίθουσες.