Διαίσθηση; Ίβιτς και Πέλκας έχουν... κάτι παραπάνω: Κληρονομικό χάρισμα! Περίμεναν και οι δύο Άγιαξ για αντίπαλο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ!


«Για να είμαι ειλικρινής περίμενα αυτήν την ομάδα. Είχα μία αίσθηση ότι θα κληρωθούμε με τον Άγιαξ. Έχουμε παίξει ξανά στο παρελθόν, ξέρουμε ότι είναι μία τεράστια ομάδα με μεγάλη ιστορία, τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης. Όλα όσα σας έχω πει μας δίνουν παραπάνω κίνητρο να προετοιμαστούμε και να πετύχουμε την πρόκριση», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς.

Όπως είπε, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν παρακολουθήσει τον Άγιαξ, ο οποίος προετοιμάζεται σε κοντινή απόσταση από το αθλητικό κέντρο όπου γίνεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Είπε πως πιστεύει στην ομάδα και τους παίκτες του και πως θα τα καταφέρουν, αρκεί να δουλέψουν σκληρά και να λύσουν κάποια... "μικρά πραγματάκια".

Ο Ίβιτς είχε αντιμετωπίσει ως παίκτης, πριν έξι χρόνια, τον Άγιαξ. «Έχω μία πίκρα από αυτές τις δύο αναμετρήσει το 2010 γιατί παίξαμε δύο καλά παιχνίδια δεν χάσαμε κανένα αλλά μείναμε εκτός απέναντι από έναν Άγιαξ που τότε ήταν πάρα πολύ δυνατός. Είχαμε πίστη ότι θα το κάνουμε και βρεθήκαμε κοντά. Έτσι και φέτος πρέπει να έχουμε αυτή την πίστη και με κάποια πράγματα που θέλω να αλλάξω, είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε», πρόσθεσε.



Κι αν ο Βλάνταν Ίβιτς είπε πως περίμενε τον Άγιαξ μετά το αποτέλεσμα της κλήρωσης, ο Πέλκας αποδείχτηκε... μάντης! Με το που βγήκε πρώτα το όνομα του Άγιαξ από την κληρωτίδα -κι ενώ παρακολουθούσε την κλήρωση μαζί με τους συμπαίκτες του, στο σαλόνι των ξενώνων του αθλητικού κέντρου της προετοιμασίας- πετάχτηκε από τη θέση του και είπε σε όλους: "Αυτό ήταν, με τον Άγιαξ θα κληρωθούμε"!

Δευτερόλεπτα μετά, το δεύτερο μπαλάκι άνοιγε, το χαρτάκι ξετυλίγονταν και το όνομα του ΠΑΟΚ εμφανίζονταν στην οθόνη!

Περιττό να πούμε τι έγινε στο σαλόνι! Όλοι άρχισαν τα χειροκροτήματα, τα σφυρίγματα και τις επευφημίες για τη σωστή μαντεψιά του Πέλκα!