Γύρω - γύρω όλοι για τους οδηγούς, στα ΚΤΕΛ, λόγω έργωνΚύκλους στην... κυκλική πλατεία των ΚΤΕΛ Μακεδονία είναι αναγκασμένοι να κάνουν οι οδηγοί που κινούνται στην ΠΑΘΕ,  λόγω έργων.


Όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης λόγω της κατασκευής του ανισόπεδου κόμβου Κ16 στη συμβολή του αυτοκινητοδρόμου Πατρών Αθηνών Θεσσαλονίκης Ευζώνων και Εσωτερικής Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης» που εκτελείται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, κατά το χρονικό διάστημα από σήμερα Τετάρτη 06-07-2016 έως και την Πέμπτη 07-07-2016 και μόνο κατά τις ώρες 19:00 έως 06:00 της επομένης, καθώς και την Παρασκευή 08-07-2016 κατά τις ώρες 21:00 έως 06:00 της επομένης, θα διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. (Θεσ/νίκης – Αθηνών), από το ύψος του Α/Κ των ΚΤΕΛ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» μέχρι τη συμβολή του με την Περιφερειακή οδό Θεσ/νίκης (κόμβος Λαχαναγοράς).

Τα οχήματα που κινούνται στο ρεύμα εξόδου της Δυτικής εισόδου και της οδού 26ης Οκτωβρίου, θα κατευθύνονται προς τον κυκλικό κόμβο των ΚΤΕΛ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και κατόπιν μέσω της οδού 26ης Οκτωβρίου (ρεύμα εισόδου), της Επαρχιακής οδού (1) Θεσ/νίκης – Καλοχωρίου και της διάβασης άνωθεν του αυτ/μου Α.Θ.Ε., θα καταλήγουν στο ύψος του κόμβου Κ-1 (αυτ/μος Α.Θ.Ε. – ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ) με δυνατότητα κίνησης είτε αριστερά προς τον αυτ/μο Α.Θ.Ε. (ρεύμα πορείας προς Αθήνα) είτε ευθεία προς την οδό Πόντου. 

Ανακοινώθηκε, ακόμη, ότι για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Τροχαία θα λάβει μέτρα και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι. Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Σχόλια