Απίστευτος προγραμματισμός από τους υπευθύνους! Πριν και μετά τον αγώνα της Τούμπας με τον Άγιαξ, ο κεντρικός δρόμος που περνά από το γήπεδο, η Γ. Λαμπράκη, θα... ασφαλτοστρώνεται!


Όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, θα γίνει ασφαλτόστρωση της λωρίδας κυκλοφορίας που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, από το Δήμο Θεσσαλονίκης, από την 07.00΄ πρωινή μέχρι τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας (01-08-2016),  της Τρίτης (02-08-2016) και της Πέμπτης (04-08-2016) στην οδό Γρ.Λαμπράκη. 

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:


  • * Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς την οδό Διαγόρα της οδού Λαμπράκη, σε μέγιστο μήκος πενήντα (50) μέτρων, μεταξύ των οδών Τριπτολέμου Διαγόρα. Συνεπεία του ανωτέρω θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Τριπτολέμου, μεταξύ των οδών Στοβαίου και Λαμπράκη. 
  • * Θα διακόπτεται τμηματικά και ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς την οδό Πάπουλα της οδού Λαμπράκη, σε μέγιστο κάθε φορά μήκος πενήντα (50) μέτρων, μεταξύ των οδών Διαγόρα και Πάπουλα. Συνεπεία του ανωτέρω θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Τυρολόης, μεταξύ των οδών Υπατίας και Λαμπράκη και στη συμβολή της οδού Τριπτολέμου με την οδό Λαμπράκη. 
  • * Θα διακόπτεται τμηματικά και ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς την οδό Δ.Χαρίση της οδού Λαμπράκη, σε μέγιστο κάθε φορά μήκος πενήντα (50) μέτρων, μεταξύ των οδών Διαγόρα και Επιδαύρου. Συνεπεία του ανωτέρω θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Πολυγνώτου πριν τη συμβολή της με την οδό Λαμπράκη. 
  • * Θα διακόπτεται τμηματικά και ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς την οδό Διαγόρα της οδού Λαμπράκη, σε μέγιστο κάθε φορά μήκος πενήντα (50) μέτρων, μεταξύ των οδών Πρωτογένους και Επιδαύρου. Συνεπεία του ανωτέρω θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Πολυβίου Ιστορικού, μεταξύ των οδών Λαμπράκη και Υπατίας. 
  • *Θα διακόπτεται τμηματικά και ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς την οδό Παυσίλυπου της οδού Λαμπράκη, σε μέγιστο κάθε φορά μήκος πενήντα (50) μέτρων, μεταξύ των οδών Επιδαύρου και Παυσίλυπου. Συνεπεία του ανωτέρω θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Ερεχθέως, μεταξύ των οδών Αρχιλόχου και Λαμπράκη.
  • *Θα διακόπτεται τμηματικά και ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς την οδό Δ.Χαρίση της οδού Λαμπράκη, σε μέγιστο κάθε φορά μήκος πενήντα (50) μέτρων, μεταξύ των οδών Παυσίλυπου και Ερεχθέως. Συνεπεία του ανωτέρω θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Ολυμπίας, μεταξύ των οδών Σεμέλης και Λαμπράκη.


Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλάξ με τη βοήθεια σημαιοφόρων από το ελεύθερο κάθε φορά ρεύμα πορείας της οδού. 
     
Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, θα ληφθούν μέτρα τροχαίας και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές ανάγκες που θα προκύψουν, στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.