[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Προβλήματα στην κυκλοφορία της Παπαναστασίου λόγω ασφαλτόστρωσηςΜε προβλήματα θα διεξάγεται, αύριο το πρωί, η κυκλοφορία στην οδό Παπαναστασίου της Θεσσαλονίκης, λόγω ασφαλτόστρωσης.


Όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, γίνεται συντήρηση των λωρίδων κυκλοφορίας μέσων μαζικής μετακίνησης του βασικού οδικού δικτύου του Δήμου Θεσσαλονίκης. Έτσι, από ώρα 07.00΄ και μέχρι τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας (25-07-2016), τμηματικά και ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών, θα διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς το κέντρο της πόλης της οδού Αλ. Παπαναστασίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Υψηλάντου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Δημ. Δίγκα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλάξ με τη βοήθεια σημαιοφόρων από το ελεύθερο κάθε φορά ρεύμα πορείας. 
     
Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η ανωτέρω Υπηρεσία θα λάβει μέτρα τροχαίας και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές ανάγκες που θα προκύψουν, στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]